Ako je neka tema za ženske razgovore beskrajna i večito aktuelna, onda je to nega. Načini za njeno održavanje mogu biti oni koji su opšte poznati, neki novootkriveni u salonima lepote ili adekvatnim literaturama za informisanje ili jednostavno saveti i preporuke prijatelja, porodice ili kolega. Ipak, nisu baš svi oni provereni i pouzdani, pa dolaziš do nedoumice – da li je zaista sve delotvorno i vredno isprobavanja?

U cilju da sebi pojednostaviš i ubrzaš potrebne postupke za negu i uštediš novac ukoliko je to moguće, raspituješ se o novim predlozima i nabavljaš nove proizvode. Da bi bila sigurna u šta ulažeš i kako treba da primenjuješ to na svom telu, pogledaj deset najboljih i proverenih trikova za savršenu negu tela i lica koje smo izdvojili kao adekvatno rešenje za sve tvoje potrebe.

trik 5 10 najboljih beauty trikova za lice i telo

Uskladi svoju šminku

Kada je u pitanju puder i druge baze koje koristiš, veoma je bitno da odabereš pravu nijansu, gustinu i sastav. Ono što možda nisi znala je da ako koristiš puder u prahu, onda i ostali šminkerski proizvodi treba da budu takođe u prahu (rumenilo, senka za oči), i obrnuto, ako ti je osnova tečna, onda sve što nanosiš na nju treba da bude tečno. Razlog je kompatibilnost i dugotrajnost, ako su proizvodi jednaki onda će se savršeno uklopiti. Tečni puder i senka za oči u prahu na kraju najčešće završe skupljanjem senke u prevojima kapaka, zar ne?

Namršti se dok iscrtavaš obrve

Tek onda kada se postigneš savršeni izgled obrva može se reći da je šminka uspela. Da bi uvek bila uspešna sa iscrtavanjem obrva potrebno je da se namrštiš prilikom njhovog popunjavanja i izvlačenja. Spusti glavu dole toliko da u tvom odrazu u ogledalu obrve budu idealno mesto za crtanje, a na taj način ćeš imati i najbolji pogled.

Comments