Nanesi zaštitni faktor i na ruke

Vodiš računa o koži lica i tela, ali ne zaboravi da kremu utrljaš i na šake. Jednako je bitno da one budu zaštićene jer je koža na tom mestu takođe osetljiva. Sunce ih može trenutno potamniti, ali ih takođe isušuje i ubrzava proces starenja.

Potamni svoje šake

Imaš omiljenu kremu za samopotamnjivanje i nanosiš je ravnomerno na sve delove tela, pa je tako neophodno da je utrljaš i na spoljni deo šaka. Kada je namažeš na telu, operi ruke i nanesi trunku na šake i razmaži jednako da bi cele ruke bile iste nijanse, ne želiš da izgleda kao da imaš rukavice na njima.

trik 8 10 najboljih beauty trikova za lice i telo

Potopi svoje ruke u ledenu vodu nakon lakiranja noktiju

Čekanje da se lak osuši je jako zamorno i zna da bude dugotrajno, a čula si za trik da se lak brže osuši nakon potapanja prstiju u ledenu vodu? Tačno je! Isprobaj i uveri se sama, uštedi na vremenu i sa sigurnošću imaj površinski neoštećen sloj laka.

Obrij se kao muškarac

Imaš osetljiviju kožu i teško pronalaziš odgovarajuće brijače koji te neće iziritirati – probaj muške proizvode za brijanje. Budući da su muški brijači najviše prilagođeni koži lica koja je najosetljivija, sigurno će odgovarati i tvojoj koži.

Pročitajte još i ovo:

Da li si čula za novi beauty trend – Glass Skin?

8 grešaka prilikom čišćenja lica koje ne bi trebalo da praviš

Najbolji beauty saveti koje smo do sada čuli

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotografija: www.purewow.com, www.pinterest.com

Ivana Repija

Comments