Ukoliko tvoj stan ili kuća ne dolazi u paketu sa velikim i prostranim kupatilom, to nije razlog za paniku. Male prostorije mogu podjednako dobro da izgledaju kao one veće, ako ne čak i bolje. Ključno je to kako ćeš da urediš prostor sa kojim raspolažeš i koliko ćeš praktično da razmišljaš. Mi smo za tebe odabrali deset najboljih primera uređenja malog kupatila i načina kako da iskoristiš maksimalno svoj prostor.

Osnovno pravilo kada je malo kupatilo u pitanju jeste to da koristiš korpice za odlaganje stvari, poput sapuna, blaznica, i ostalih sitnica, a te iste korpice možeš da okačiš uz peškire i tako iskoristiš maksimalno taj prostor i ne zauzimaš novi.

small bathroom idea 9 10 najboljih načina da dekorišeš malo kupatilo

Ovakav moderni stočić će se savršeno uklopiti u malo kupatilo, s obzirom na to da ne zauzima previše mesta, a pritom će učiniti da tvoje kupatilo izgleda šik i moderno.

small bathroom idea 5 10 najboljih načina da dekorišeš malo kupatilo

Svaki prostor može da se iskoristi, pa čak i onaj koji ti ne bi među prvima pao na pamet. Možeš da odlažeš različite beauty proizvode, kao i sve ono za šta do skoro nisi imala mesto u kupatilu tako što ćeš iskoristiti prostor ispod lavabo koji je uglavnom prazan. Možeš postaviti neke police, ili jednostavno dekorativne korpice u koje možeš da odlažeš mnogo toga.

small bathroom idea 11 10 najboljih načina da dekorišeš malo kupatilo
Comments