Neko vas savetuje da budete drski, drugi da budete ponizni. Da li to znači da je jedan od ta dva saveta pogrešan? Ne, barem ne ovog puta. Pročitajte i zašto.

Saveti koje morate da usvojite pre nego što usvojite ma koji savet koji se tiče dejtovanja:

Kada želite da postanete bolji ili da postanete privlačniji suprotnom polu, morate otvorenih očiju da gledate na stvari. Nekada se dogodi da toliko čvrsto verujete u nešto, da ne dozvoljavate sebi da vidite ma koju drugu opciju. A kako biste bilo koji od saveta koji slede mogli da iskoristite, neophodno je da vizualizujete situacije i da budete svesni ko ste i šta ste.

Mislite li da ste sposobni za tako nešto?

1. Saveti za dejtovanje su raznorazni – Često se događa da svi saveti koje dobijate budu tačni do određene granice. Međutim, najbolje je da odaberete one koji su za vas najbolji. Saveti na koje nailazite su kao dnevni horoskop koji čitate u novinama. Nije napisano baš za vas i vaš život konkretno. Ali, time što ćete dovesti te savete u vezu sa vašim životom, možete da protumačite savet/horoskop tako da ima najviše smisla za vas. Uostalom, način na koji vidite problem će vam pomoći da za isti nađete i najbolje rešenje.

2. Da li izgledate baš tako dobro kao što mislite da izgledate? – Ovo je teško čuti! Ali je više istina nego što mislite. Gotovo svaka single osoba koju vidite na ulici misli za sebe da je bomba, kada je realnost nešto sasvim drugo. Šta ako ste vi jedna od onih osoba koja je previše uobražena i preuveličava svoje lične sposobnosti/izgled? Počnite od nule i polako gradite samopouzdanje, umesto što ćete nešto pokušati da uradite na pogrešan način, a što će kasnije dovesti do lošeg dejtovanja.

0935007.74 10 ne tako tipičnih dejting saveta (1. deo)

Kada želite da postanete bolji ili da postanete privlačniji suprotnom polu, morate otvorenih očiju da gledate na stvari

3. Imate očekivanja od svog partnera? – Ali ste vi prvi koji ih ne ispunjava. Možda ćete poželeti da se zabavljate sa nekom poznatom ličnošću ili sa najzgodnijom osobom u gradu/na fakultetu/na poslu. I svaki put kada pokušate, desi se da vas ta osoba pogazi ili ne uspete ni dejt da dobijete. Da li to znači da su svi dejting saveti vaših prijatelja bili pogrešni? Morate da zapamtite da, baš kao što i vi imate očekivanja, ima ih i druga strana. Smešno je zahtevati najbolju osobu koju ste ugledali – kada vi sami niste to.

Comments