Svi muškarci su drugačiji i kod suprotnog pola cene i vole drugačije stvari. U većini slučajeva, želje muškarca zavise od toga u kakav šablon uklapa svoju “Pravu”, devojku, buduću suprugu ili jednostavno samo nekoga s kim će provesti subotu veče. Čitajući o njima tu i tamo, slušajući o tome na radiju, analizirajući svoje prijatelje i, na kraju krajeva, gledajući američke ljubavne  filmove,predstavljam vam 10 osobina koje muškarci vole kod žena.

tumblr ll3r68NXnC1qg9h6yo1 500 10 osobina koje muškarci vole kod žena

Samopouzdanje

Dečaci vole žene koje zrače samopouzdanjem. Svaki od njih će se okrenuti za onom koja u sobu ušeta sa osmehom, kako na licu, tako i u očima. Žene koje se osećaju dobro u svojoj koži ne haju za komplimente na račun svog fizičkog izgleda, svesne su svoje lepote i privlačnosti. Muškarci smatraju da je lepo imati u blizini devojku koju će “spasiti” svojom izjavom ili komplimentom i time joj ulepšati dan, ali imati u svojoj blizini nekog kome konstantno treba pružati podršku može postati zamarajuće.

Smisao za humor

Niko ne želi da bude u vezi sa nekim ko je uvek ozbiljan. Momci obožavaju devojke koje se smeju njihovim šalama, pa i u slučajevima kada su one i više nego glupe. Vole da su u društvu devojke koja prihvata šalu na svoj račun, a ne onih koje ne znaju da uživaju u trenucima kada su sa njim i na sve gledaju tragično. Dokazano je da su devojke koje imaju smisao za humor muškarcima privlačnije od onih koje u tu grupu ne spadaju.

Uvek doterana

Iako tvrde da nije sve u fizičkom izgledu, većina njih će uvek pre primetiti devojku koja je doterana od one koja to nije. Oni vole kada su devojke ženstvene, otmene i kada vode računa o svom izgledu. Interesantno je da se u društvu takvih devojaka momci uvek osećaju muževnije. Nijedan muškarac ne voli da ima pored sebe devojku koja ne vodi računa o svojoj kosi, noktima i izgledu uopšte.

Nezavisna

Kada ovu reč izgovorim na engleskom prvo pomislim na pesmu “Miss Independent”. I u životu je, manje-više, kao u toj pesmi. Muškarci vole žene koje svoj život drže pod kontrolom. I to ne samo kada govorimo o poslu, već i o prijateljima. Devojka koja zna šta je isplaniran dan, koja, što bi se u žargonu reklo, “ima život” je upravo ona sa kojom će muškarci poželeti da budu. Svakim svojim gestom će se truditi da postanu deo njenog sveta.

Puna razumevanja

Njima treba neko da ih uvek razume, neko ko neće stalno da zvoca. Devojka puna razumevanja je ona koja prihvati momka upravo onakvog kakav on jeste. Iako se suprotnosti privlače, muškarci su ti koji od žena traže da poštuju njihove “vrline” i da prirodno prihvataju svoje sličnosti i razlike. Oni traže devojku koja će ih ceniti zbog svega što jesu.

Comments