Ništa nije tako slatko kao kad imaš novu simpatiju. Prvi pogledi, dodiri, poljupci čine da se osetiš kao da ti je uvek proleće. Sve bude lepše i lakše. Prvi dejtovi mogu biti obeleženi i tremom, jer ga još ne znaš i nisi sigurna šta da ga pitaš i kako da ga upoznaš.

Imamo ideju koja pitanja možeš da mu postaviš da vaš prvi dejt učiniš zanimljivijim. Ova pitanja će vas sigurno podstaknuti da dalje i dublje razgovarate, što je odličan način da saznate razne stvari jedno o drugom.

Koje je najbolje putovanje na kojem si dosad bio?

Sa ovim pitanjem ćeš pored njegovih omiljenih destinacija saznati i koja je njegova predstava najboljeg. Ako ti bude pričao o ludim žurkama, znaćeš da je u tom fazonu. Ukoliko priča o planinarenju, upoznavanju prirode, odlikama kulture nekog naroda i njihovoj istoriji i to će nešto otkriti o njemu. Možeš ga pitati koje destinacije bi voleo da poseti, jer i to govori o njegovim interesovanjima.

Gde vidiš sebe u narednih nekoliko godina?

Da se ne lažemo, prvi dejtovi pomalo podsećaju na intervjue za posao. Zato je sasvim ok da ga pitaš šta planira, da li sebe vidi kao oca, kao vlasnika firme, kao nekog ko neumorno posećuje žurke…

Da li veruješ u horoskop?

Naravno, u redu je i da veruje i da ne veruje u horoskop i da za to ima svoje razloge. Ono što nije ok je da govori negativno o ljudima koji se ne slažu sa njegovim uverenjima. I saznaj koji je njegov horoskopski znak… i podznak… da bi mogla posle da ga istražiš.

Da li veruješ u monogamiju?

Ovo je veoma važno pitanje koje može odrediti da li će uopšte biti drugog dejta. Ukoliko vam se ne poklapaju mišljenja po ovom pitanju, velika je mogućnost da će neko biti povređen ako nastavite da se viđate.

Koje predrasude ljudi najčešće imaju o tebi?

Na ovaj način ćeš saznati kako on vidi sebe i kako misli da ga drugi vide, što je veoma zanimljivo za dalju analizu.

Comments