U ovom delu Ervrope, Kopaonik je najveći skijaški centar u Srbiji i nesumnjivo jedna od najpopularnijih turističkih destinacija. Pored toga što predstavlja, po mnogima najlepšu planinu u Srbiji, Kopaonik poseduje i neverovatan prirodni potencijal od oko 200 sunčanih i oko 160 dana pod snežnim pokrivačem tokom godine. Proverite koji su to razlozo, zašto baš ove zime da skijate na Kopaoniku.

Ski Opening na Kopaoniku

Svi ljubitelji skijanja već mogu da zaokruže u svojim kalendarima prvi vikend u decembru, zato što Kaopaonik tada tradicionalno otvara vrata svim skijašima. Dobro poznat peti po redu „Ski Opening“ na Kopaniku rezervisan je od 4. do 7. decembra. Kopaonik je prošle godine za četiri dana privukao čak 15.000 gostuju željnih skijanja i dobre zabave. Budite jedni od njih.

Atraktivne cene i gratis ski pass

Cena paketa za 4 dana, 3 noćenja na bazi polupansiona tokom Ski Openinga iznosi od 219 evra u hotelu “Grand” i 165 evra u hotelu “Angella“. Gostima MK Mountain Resorta i ove godine obezbeđen je dvodnevni gratis ski pass. Mi smo bili i proverili. Sada je red na vas.

  Smeštaj u srcu ski staza

kopaonik 4 10 razloga zašto da skijate na Kopaoniku

Smeštajni objekti “MK Mountain Resort-a”, “Grand Hotel & Spa****”, “Family Hotel Angella ****” i “Apartments Konaci****”, nalaze se u samom turističkom centru (1.770 m.n.v.) i svojim gostima pružaju direktan izlazak na ski staze Karaman Greben i žičaru Pančić ekspres, Krst i Malo jezero. Uverićete se, jer dok doručkujete i pijete prvu jutarnju kafu, tačno vidite kada žičare kreću sa radom.

Vrhunski uređeni ski tereni

Vrhunski uređeni tereni skijaškog centra Kopaonik sa 62 km ski staza za alpsko i nordijsko skijanje i pruža neizmerno uživanje svim kategorijama skijaša. Skijaški centar poseduje i uređen snow-board park sa stazom ukupne dužine 450m. Za ljubitelje noćnog skijanja tu je i osvetljena staza “Malo Jezero”. Osim toga, za najmlađe skijaše i početnike, postoji obezbeđen prostor „ski vrtića“ sa pokretnom trakom i karusel koja olakšava da se ovlada osnovnim skijaškim veštinama.

Izgradnja novih šestosednih žičara

Izgradnja novih najmodernijih šestosednih žičara sa haubom na lokacijama Gvozdac i Krčmar na Kopaoniku uveliko je u toku i to je dodatna novost koja će obradovati sve ljubitelje skijanja.

Ski sezona na Kopaoniku traje duže

Zahvaljujući sistemu za veštačko osnežavanje koji pokriva 97% kapaciteta ski centra, sezona skijanja traje duže i ne zavisi od vremenskih uslova. Ovim se postiglo da sezona skijanja traje duže.

Spa & Welness užitak

Za one koji žele potpuno uživanje nakon skijaškog dana, uz pogled na ski stazu, gosti “MK Mountain Resorta” mogu da uživaju u luksuznom spa & wellness centru ali i u spoljnem bazenu sa đakuzijem, koji ima toplu vezu sa zatvorenim bazenom u hotelu Grand, što je omiljena atrakcija među skijašima. Osećaj je neopisiv.

Odmor i za porodice sa decom

kopaonik 10 razloga zašto da skijate na Kopaoniku

Porodice sa decom mogu uživati u raznovrsnim sadržajima snowparka uz zimske aktivnosti – sankanje, klizanje. Za najmlađe i početnike, koji prave svoje prve skijaške korake, postoji obezbeđen prostor “ski vrtića” sa pokretnom trakom koja olakšava da se ovlada osnovnim skijaškim veštinama. Sada i mame mogu malo da predahnu.

Provod za sve uzraste

Kopaonik je omiljeni zimski centar među mlađom populacijom zbog dobre zabave i bogatog noćnog života, na stazi i mimo staze.

Domaća trpeza i praznici

Dok boravite na Kopaoniku obavezno probajte specijalitete kopaoničkog kraja. Neka se na Vašem meniju nezaobilazno nadju rebarca na kajmaku, šardene (jagnjeći specijalitet), dimljena pastrmka, gibanica ispod sača, poslastice od borovnica, ali i specijaliteti internacionalne kuhinje u nekom od brojnih restorana.

Ukoliko se opredelite da dočekate novogodišnje praznike na Kopaoniku, “MK Mountain Resort” tradicionalno za svoje goste priprema bogatu trpezu i zabavni program po kome je hotel Grand odavno poneo epitet najboljeg mesta za doček najluđe noći.

Verujemo da ste već doneli odluku gde ćete ove zime skijati!

Pogledajte više o MK Mountain Resortu na našem adresaru!

Comments