Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

1/3

Ima nečeg tako lepog i setnog u romantičnim komedijama, posebno ako si zaljubljena ili čezneš za onom pravom ljubavi zbog koje klecaju kolena i zbog koje češ se osetiti kao da si na sedmom nebu. Zaljubljeni parovi koji uspevaju da savladaju svaku prepreku zarad ljubavi i osećanja, srećan kraj i suze radosnice jesu razlog da, ako do sada nisi obavezno pogledaš filmove sa naše liste, a ako jesi nije na odmet obnoviti znanje iz ovih romantičnih komedija.

Kad je Hari sreo Sali, When Harry mets Sally

Pitanje koje muči čovečanstvo već vekovima jeste da li muškarac i žena mogu da budu samo dobri prijatelji? Film govori o tome kako dvoje ljudi tokom decenije prijateljstva pokušavaju da odvoje ljubav od drugarstva, a da li su u tome uspeli sazaćeš na kraju ove romantične komedije u kojij glumi Meg Rajan.

Rubi Sparks, Ruby Sparks

Piscu se ostvaruje životni san i upoznaje savršenu devojku, ali problem je taj što on ubrzo dolazi do zaključka da savršena devojka o kojoj on mašta je zapravo osoba koja nema svoj stav i mišljenje.

Zgodna žena, Pretty woman

Film koji je možda obeležio karijeru Džulije Roberts koja glumi devojku koja se bavi poslovnom pratnjom,  au nju se zaljubljuje bogat biznismen koji ju je unajmio.

Editors choice