Sve što radite u spavaćoj sobi neka tamo i ostane, a ako je već “procurilo” i stiglo i do nas, ne brinite, vaša tajna je sigurna s nama! Drugi puta, jezik za zube! Evo što smo čuli od nezadovoljnih momaka:

“Nikada se nije poigrala mojim stražnjim ulazom, i nije mi dozvolila pristup svojemu.”

Momak, pa ti si to nazvao stražnji ulaz! Zar ne može bolje? Mene to recimo pomalo asocira na golema klizna vrata na kojima piše bijelozelenim slovima EXIT. Nekim djevojkama taj isti ulaz i dalje služi samo kao jedan obični – izlaz. Ili da vam properemo taj analić-kanalić, pa da onda guramo što hoćete unutra? Kako bi pozvonile na taj čuveni ulaz, pokušajte to nekako suptilnije zatražiti, kontam da se tu krije problem. Pa što bi drugo bio problem? Crno ispod noktiju nakon skupe manikure sigurno ne! Znamo i da je vašem mališanu zabranjeno tepati, ali našim rupicama smijete. Pokušajte sa: “Draga, hajde da ti priđem straga!” ili “Želim te imati na sve načine!” (Ovaj “želim te” nedavno je proglašen za najseksi rečenicu koju vaša partnerica želi čuti, pa pokušajte!) Nastavite sa tepanjem i maženjem tajnim ulazima i nekako ćemo se već naći na pola puta između ulaza i izlaza!

seksi fantazije 10 seksi no no njegove bivše

“Nikada nije htjela da koristimo svijeće i vosak u seksu.”

Evo ja ću se u ime tvoje bivše djevojke ispričati što ti nije omogućila sjajan doživljaj kapanja vrućeg voska po golom napaljenom tijelu, a onda čekala da se vosak malo ohladi i stvrdne, pa ga strugala s tvog tijela jezikom. Ako si ti probao vosak, jasno ti je zašto ona nije pristala na sjajan doživljaj struganja zubima voska s tvog tijela. Da si je zamolio da ti sipa vreli med, razumjela bi, ali vosak brate…

Comments