Hot topics

Statement nakit je hit leta, a evo koji komadi su #musthave

Festival Fashion Guide: 5 stajlinga za dobar izgled – i još bolji provod!

#HairHacks: Kako da neguješ kosu tokom leta + ideja za trendi frizuru za svaki dan

Mali saveti kako da izbegneš sitnice koje ti mogu upropastiti letovanje

Zašto nikada nećemo prestati da volimo bele patike + stajling saveti za nju i njega

Male beauty tajne: Kako da skineš čak i “tešku” šminku – za samo jedan minut!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Sunce, morska so, dehidrirana koža: Najbolji saveti za letnju negu

O kompromisima iliti kada je OK da prestanemo da ih pravimo

12 stvari koje se nalaze na svačijoj #wish listi

6. Tridesete će te uplašiti. To je činjenica! Plaši te odgovornost, plaši te to što treba da preuzmeš svoj život u svoje ruke i što treba da se ponašaš kao odrasla osoba, a nemaš blage veze kako se to radi. Pa ipak, odgovornost je nešto najbolje što možeš da pružiš i sebi i drugima, a što se tiče samopouzdanja i tog “odraslog” ponašanja – jednostavno nemoj da glumiš, već postani samouverena i samosvesna. Kada poklekneš, samo reci sebi: “Možeš bolje od toga” i to jednostavno dokaži! A Vichy Slow Âge linija je tu da ukloni sve tragove ovog izazovnog puta koji se mogu pojaviti na tvojoj koži.

7. U tridesetim prihvataš sebe 100% i OK si sa tim što nisi savršena i što niko nije savršen, jer tako i treba da bude. Što pre odbaciš perfekcionizam, to će ti biti bolje i to ćeš više uživati u svojim godinama – i životu!

8. Totalno je u redu da paničiš što godine lete, ali što se pre sabereš i “vratiš u igru”, to će biti bolje i tebi i ljudima oko tebe. U tridesetim je sve stvar prihvatanja i izvlačenja maksimuma iz situacije jer to i jeste poenta srećnog i ispunjenog života. Koliko god da imaš godina.

9. Na ovom svetu smo svi zajedno, u svemu ovome smo zajedno, ali to ne znači da jedni drugima stalno treba da pružamo podršku i čuvamo leđa. Čak, jedina osoba na koju zaista možeš i treba da se osloniš jesi ti sama. Ti si sebi i roditelj i prijatelj i partner – sebi treba da budeš na prvom mestu, a onda slede svi ostali.

10. Tridesete su nove dvadesete – novi, fresh start koji ti je potreban i koji si dugo čekala. On počinje sad. Iskoristi ga maksimalno!

Izvor fotografija: unsplash.com, instagram.com/vichysrbija

Ivana

Editors choice