Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

6. Tridesete će te uplašiti. To je činjenica! Plaši te odgovornost, plaši te to što treba da preuzmeš svoj život u svoje ruke i što treba da se ponašaš kao odrasla osoba, a nemaš blage veze kako se to radi. Pa ipak, odgovornost je nešto najbolje što možeš da pružiš i sebi i drugima, a što se tiče samopouzdanja i tog “odraslog” ponašanja – jednostavno nemoj da glumiš, već postani samouverena i samosvesna. Kada poklekneš, samo reci sebi: “Možeš bolje od toga” i to jednostavno dokaži! A Vichy Slow Âge linija je tu da ukloni sve tragove ovog izazovnog puta koji se mogu pojaviti na tvojoj koži.

7. U tridesetim prihvataš sebe 100% i OK si sa tim što nisi savršena i što niko nije savršen, jer tako i treba da bude. Što pre odbaciš perfekcionizam, to će ti biti bolje i to ćeš više uživati u svojim godinama – i životu!

8. Totalno je u redu da paničiš što godine lete, ali što se pre sabereš i “vratiš u igru”, to će biti bolje i tebi i ljudima oko tebe. U tridesetim je sve stvar prihvatanja i izvlačenja maksimuma iz situacije jer to i jeste poenta srećnog i ispunjenog života. Koliko god da imaš godina.

9. Na ovom svetu smo svi zajedno, u svemu ovome smo zajedno, ali to ne znači da jedni drugima stalno treba da pružamo podršku i čuvamo leđa. Čak, jedina osoba na koju zaista možeš i treba da se osloniš jesi ti sama. Ti si sebi i roditelj i prijatelj i partner – sebi treba da budeš na prvom mestu, a onda slede svi ostali.

10. Tridesete su nove dvadesete – novi, fresh start koji ti je potreban i koji si dugo čekala. On počinje sad. Iskoristi ga maksimalno!

Izvor fotografija: unsplash.com, instagram.com/vichysrbija

Ivana

Editors choice