Određivanje prioriteta

Vrlo je važno da znate koji su prioriteti i ciljevi muškarca, kako biste znale da li može da vam pruži ono što je vama neophodno. Ukoliko planirate porodicu, a on želi da gradi karijeru doći će do sukoba mišljenja i važno je da saznate njegove planove na vreme.

Zahtev da odraste

Pravu vezu čine dve osobe koje su zrele, znaju šta žele i sposobne su da preuzmu odgovornost. Istina je da žene sazrevaju brže, ali nije njihova dužnost da odgajaju svog partnera. Muškarci ne bi trebalo da se previše oslanjaju na svoje izabranice i da očekuju da će one rešiti sve finansijske ili emocionalne probleme.

Strpljenje, darežljivost, razumevanje

Tri zahteva ljubaznosti i tolerancije i svaki od njih je podjednako važan. Strpljenje znači da je sposoban da izađe na kraj sa problemima na miran i produktivan način, da na probleme gleda kao na izazove iz kojih može nešto da nauči. Darežljivost se odnosi na deljenje misli, saveta, vremena i na sve što je neophodno deliti u vezi. Razumevanje je znak da on razume vaša osećanja i da će ih prihvatiti bez kritike.

Pamćenje datuma

Žene imaju veoma dobro pamćenje kada su datumi u pitanju. Postoji mnogo prilika koje bi trebalo obeležiti… Dan kada ste se upoznali, dan kada ste započeli vezu, dan kada ste prvi put vodili ljubav, dan venčanja… Zahtevajte od njega da zapamti barem one datume koji su bili presudni za vašu vezu, a podsećajte ga na one manje važne.

Sloboda

Sloboda je odličan pokazatelj da partner ima poverenje u vas. Ljubomora i nepoverenje vode neprekidnim svađama i neizbežnom kraju veze. Zahtevajte od partnera da veruje u vas i da vam omogući potpunu slobodu.

Slika 451 10 stvari koje žena treba da zahteva od muškarca

Svaki vid slobode je jedan od važnijih zahteva u vezi

Podrška

Teško je nositi se sa svakodnevnim izazovima i problemima na poslu, u porodici, sa prijateljima. Partner bi trebalo da vam pruža bezuslovnu podršku i da vam omogući da se pored njega osećate sigurno i da imate utisak da će sve biti u redu.

Raznovrsnost

Rutina je uvek nepoželjna, jer ukoliko je svaki dan isti i život će vam biti monoton. Dopustite mu da vas iznenadi, upustite se zajedno u avanturu i zahtevajte od njega da bude inspirativan i maštovit.

Dobar seksualni život

Seks ne bi trebalo da bude najvažnija stavka u vezi, ali definitivno jeste jedna od bitnijih. Pravo je mučenje da budete u vezi sa partnerom koji vas seksualno ne zadovoljava. Zahtevajte od njega da se potrudi da sazna šta je to što vama prija i da stečeno iskustvo primenjuje.

Izvori fotografija: sheknows.com, poweredbygirl.org, livejournal.com, heartcorewomen.com


Jelisaveta Popov je studentkinja Fakulteta političkih nauka. Obožava da putuje. Želela bi da zna sve jezike sveta, a najviše voli francuski jezik. Ne moze da zamisli nijedan dan bez humora, muzike i voljenih osoba.

Comments