Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Verovali ili ne, iako smo mislili da je ovaj vid oblačenja iščezao pre pojave ogledala i dalje je tu.

1000074626 10 večitih modnih promašaja

Tzv. ¾ pantalone. Ovo je ultra popularna vrsta pantalonica, najviše u okviru grupe od 80 kg. pa naviše, i iznad 30 godina. Ne znam kome i kako može da imponuje izgled Sunđer Boba koji jedva stoji na nogicama. A žene su prosto lude za njima! Nekako je postalo o.k. da starije žene nose njih umesto šortseva koji su, do skoro, bili sasvim u redu. A da li je neko čuo za normalne pantalone ili suknju?

Veš koji se ocrtava ispod garderobe. Ovo se smatra pretečom tangi koje vire iz farmerica. One su debelih ivica, ocrtavaju se od sredine ka krajevima gluteusa. One znače da se nešto temeljno priprema u njima, čim im treba tolika zaštita. Kao Čak Noris među gaćama, ni pantalone ne skrivaju njihovu snagu.

Kapica koja je, po svom izgledu, između kapice za bebe i dete do 3. godine. Starija deca su već pametnija. Naročito ih nose muškarci i njihov blagoteleći “pogled ispod oboda” neverovatno poziva na kupovinu Pampers pelena. Toliko o mačo Srbinu.

Ženske čarape u tzv. boji kože. Ipak, još nije utvrđeno kome pripada ova nijansa, da nije  Afroamerikankama? I omiljeni deo – kada se zaroza dole pri dnu pa izgleda kao krljušt oko cipele.

Nesređene pete! Popucale, oljuštene, crne! Kaže se da su ogledalo žene frizura i obuća… Hajde da ne pričamo o higijeni i kupanju, već samo da je, tokom leta, neprikosnoveno da su to lepa, negovana stopala. I tu nema dalje priče!

Depiliranje nogu do kolena! Uz objašnjenje – to niko ne vidi. O, da, vidi, ali ti neće reći jer ne zna kako da ti kaže. Iako su plave, na suncu se sijaju, presijavaju i samo pokazuju svu tvoju ženstvenost, ženstvenost koju imate samo ti i žena čudo iz cirkusa.  Ne mogu da slušam objašnjenja kako je to nekada bilo moderno…Nekada je i giljotina bila moderna, pa zato hajde da ne idemo na tu stranu.

Povezano sa prethodnim, ali nekada zaista i kao stavka za sebe. Još uvek ne mogu da poverujem da takve žene postoje – gospođe “brke”! I sa tim u vezi pitanje za mušakrce,  kako ljubiti ženu koja ima brkove? Toliko o tome.

Sva u teksasu! Ovo je modni trend iz osamdesetih, ali nekako se zadržao kod nas decenijama. Još uvek viđam žene koje imaju, regularno, ceo komplet od teksasa.

Trenerka u kompletu. Prvo što je  nošenje trenerke ukusno samo u sali za vežbanje ili na stazi za trčanje, i stvarno ne vidim razlog zašto bi neko nosio tako groznu stvar na sebi, ako i malo drži do sebe. Drugo, taj ideal kompleta je ostavljen za reprezentacije i decenijama već nije u modi.

Farmerke sa visokim strukom u kojima zadnji deo tela izgleda kao vrećasta zadnjica Ćire iz crtaća. Ovo je model koji je bio neprikosnoven i moderan takođe osamdesetih, ali je na modnoj sceni bio aktuelan samo jedno leto, i izašao je iz mode pre 30 godina. Ponosno ga još uvek nosi generacija koja je tada, izgleda, bila u trendu.


Nataša Naumović brzo priča, brzo kuca, a još brže misli. Zaljubljena u marketing, pisanje, kulturologiju i modu. Voli da kuva i da dobro izgleda u kuhinji. I misli da to nije nista neobično. Ne voli šablone i ljude koji kažu to niko ne radi. Voli svoje prijatelje i brata i od skoro potpuno zaljubljena u jogu.

Editors choice