Da li ste se nekada našli u situaciji da provedete celo poslepodne sa dečkom i da nemate pojma šta biste mogli da radite? Iako se uzajamno volite, nekada i u najboljem društvu subotnje popodne može postati veoma dosadno i neispunjeno. Da bi ljubav bila zanimljiva, neophodno je mnogo smeha, cerekanja, zadirkivanja! Poigravajte se sa maštom svog momka, zadirkujte ga, šalite se, igrajte se i videćete da će odmah reagovati! Ako se u početku bude opirao – ne očajavajte! Treba mu par minuta da dođe sebi, shvati šta se dešava i onda reaguje! Uskoro će postati uzbudljivo! Ako nemate nikakvih planova da izađete i želite da ostanete kod kuće, ovo je ono što vam treba:

#1 Razmenjujte odeću. Kada imate vremena na pretek, stanite ispred ormara ovog drugog i počnite da nosite njegovu odeću. Ne zaboravite na donji veš, takođe! Uz svaku igru preobuke zabavićete se više, naročito ako i jedno i drugo pristanete na preobuku!

#2 Webcam chat. Sedite ispred kompjutera sa momkom, upalite kamericu i ulogujte se na bilo koji sajt koji ima chat. Ne morate da imate seks ispred kamere ako ne želite. Jednostavno, uživajte u malo predigre dok gledate druge parove ili samce na kameri. Ovo će dovesti do pojačane želje za seksom! Ali, imamo upozorenje – gledajte da ne pokazujete lice kako biste zaštitili identitet, pogotovo ako se skidate goli.

#3 Doktor i medicinska sestra. Zamena uloga je igra koja je ne samo zabavna nego i seksi. Možete da se obučete tako da jedno nagovara/prisiljava drugu osobu na seks. Na primer, neka jedno od vas bude doktor, drugo pacijent ili medicinska sestra. Odaberite svoj omiljeni profil i zabavite se!

couple in bed with apple 10 zabavnih stvari koje možete da radite s dečkom u krevetu

Doktor i medicinska sestra

#4 20 seksi pitanja. Lezite jedno pored drugog, mazite se, ili se zavucite u krevet ispod pokrivača u mraku. Poljubite se ili počnite sa predigrom. A dok to radite, usput pitajte jedno drugo seksi, intimna pitanja o fetišima, omiljenim stvarima koje ste radili i slično.

Kada ste u seksualnom raspoloženju, a i u mraku, istina će lakše doći i oboje ćete se osećati manje neprijatno zbog onoga što izgovarate. Ova igra će biti ne samo zabavna nego će vam pomoći da se zbližite, u smislu da će svako od vas dvoje znati fantazije ovog drugog.

Comments