Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Air Max revolucija uz the Spot

10 zabavnih stvari koje možete da radite s dečkom u krevetu

10 zabavnih stvari koje možete da radite s dečkom u krevetu

1/2

Da li ste se nekada našli u situaciji da provedete celo poslepodne sa dečkom i da nemate pojma šta biste mogli da radite? Iako se uzajamno volite, nekada i u najboljem društvu subotnje popodne može postati veoma dosadno i neispunjeno. Da bi ljubav bila zanimljiva, neophodno je mnogo smeha, cerekanja, zadirkivanja! Poigravajte se sa maštom svog momka, zadirkujte ga, šalite se, igrajte se i videćete da će odmah reagovati! Ako se u početku bude opirao – ne očajavajte! Treba mu par minuta da dođe sebi, shvati šta se dešava i onda reaguje! Uskoro će postati uzbudljivo! Ako nemate nikakvih planova da izađete i želite da ostanete kod kuće, ovo je ono što vam treba:

#1 Razmenjujte odeću. Kada imate vremena na pretek, stanite ispred ormara ovog drugog i počnite da nosite njegovu odeću. Ne zaboravite na donji veš, takođe! Uz svaku igru preobuke zabavićete se više, naročito ako i jedno i drugo pristanete na preobuku!

#2 Webcam chat. Sedite ispred kompjutera sa momkom, upalite kamericu i ulogujte se na bilo koji sajt koji ima chat. Ne morate da imate seks ispred kamere ako ne želite. Jednostavno, uživajte u malo predigre dok gledate druge parove ili samce na kameri. Ovo će dovesti do pojačane želje za seksom! Ali, imamo upozorenje – gledajte da ne pokazujete lice kako biste zaštitili identitet, pogotovo ako se skidate goli.

#3 Doktor i medicinska sestra. Zamena uloga je igra koja je ne samo zabavna nego i seksi. Možete da se obučete tako da jedno nagovara/prisiljava drugu osobu na seks. Na primer, neka jedno od vas bude doktor, drugo pacijent ili medicinska sestra. Odaberite svoj omiljeni profil i zabavite se!

couple in bed with apple 10 zabavnih stvari koje možete da radite s dečkom u krevetu

Doktor i medicinska sestra

#4 20 seksi pitanja. Lezite jedno pored drugog, mazite se, ili se zavucite u krevet ispod pokrivača u mraku. Poljubite se ili počnite sa predigrom. A dok to radite, usput pitajte jedno drugo seksi, intimna pitanja o fetišima, omiljenim stvarima koje ste radili i slično.

Kada ste u seksualnom raspoloženju, a i u mraku, istina će lakše doći i oboje ćete se osećati manje neprijatno zbog onoga što izgovarate. Ova igra će biti ne samo zabavna nego će vam pomoći da se zbližite, u smislu da će svako od vas dvoje znati fantazije ovog drugog.

Editors choice