Muškarci su pod lupom! Zavirite u 10 istina o tome da li mu se dopadate.

1. Definitivno mu se dopadate kada želi sa vama da pogleda “Beležnicu” (The Notebook) po peti put, kada vas prati na fakultet ili posao, kada želi sa vama da isproba novi italijanski recept. Jednostavno, kada sve svoje slobodno vreme želi da provodi baš sa vama.

2. Ne skida oči sa vas, čak i onda kada je okružen svojim najboljim drugovima, a na TV-u se emituje fudbalska utakmica omiljenog tima. Stavite mu do znanja uvek da vam takva pažnja prija i ceniće vas još više zbog toga.

215328425903158153 LJtBz4lj c 10 znakova da mu se sviđate

Uvek je uz vas i potpuno je vaš

3. Uvek tu da vas sasluša ili posavetuje, i nije mu teško da vam posveti pažnju pričajući o makar najbanalnijim stvarima. U stanju je da čitavih deset minuta sa vama priča preko telefona, i pored toga što muškarcima telefoniranje predstavlja sasvim nezanimljivu stvar.

4. Istina je da i govor tela ima svoje tajne. Ako vas stalno drži za ruku ili je uvek tu negde u blizini da možete da se oslonite na njega – to je znak da želi da vas zaštiti.

5. Ponekad muškarci ne moraju zaista ništa da kažu, dovoljno je da vam svojim gestovima ili sitnicama pokažu da mu je stalo do vas. Svaka mudra dama ume da prepozna ovakve poruke.

Comments