Uplašeni su

Možda mu se zaista dopadate, ali nije siguran da li se on vama dopada istom merom. Svako ima strah od toga da bude odbijen. Tako da, ako je na prvu loptu bio samouveren, ali je vremenom počeo da se udaljava – možda je samo uplašen. Možda je potrebno da mu stavite do znanja da vam se sviđa. Uveravanje u mnoštvo stvari je svima nama potrebno, barem s vremena na vreme

flirting 11 saveta koji će vam pomoći da pročitate muškarca (2. deo)

Komunikacija je ključ

Ova stavka je pod brojem jedan, jer smatram da je komunikacija najbolji način da saznate šta se krije iza svih tih izmešanih signala. Sve može da se dovede na svoje mesto razgovorom. Razgovor sa muškarcem koji vam se dopada biće najbolji način da saznate kakve su mu namere, šta misli i kako se oseća i na taj način ćete sebe poštedeti nervoze i razmišljanja. Pored toga, komunikacija je najbolji put do građenja uspešne veze, tako da, ništa ne gubite.

Nadam se da će vam ovi saveti pomoći. Ovo je ipak tema (i životna situacija) kojoj nije baš lako pristupiti. Pre nego što išta zaključite, prvo malo porazmislite o svemu, pa tek onda donesite odluku i zaključak.
A ukoliko imate još neki savet o tome kako pročitati muškarca, podelite!


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna. 

Comments