Niste sigurni da li treba da produbite vezu sa trenutnim partnerom, ili da je okončate, pitate se kakav stav da zauzmete na početku veze, želite bolje iskustvo nego prošli put – imajte na umu smernice koje će vam pomoći da odaberete vezu kojom ćete biti zadovoljni. Pravićete pogrešne izbore i dalje, ali možete da naučite da se ne zadržavate u njima i da ih lakše prevazilazite.

– Budite izazov u koji on želi da uloži, a ne penzioni fond, koji će mu pakovati kamatu, za stare dane. Veza treba da vas oboje podstakne da istražujete, da rizikujete, da se menjate, iako često podležemo težnji da nađemo sigurnost u kojoj nema mnogo odstupanja i znate šta vas čeka sutra.

– Otvorite se prema onome ko vas oseća i predoseća, jer to je znak da će vas razumeti i onda kad mu je teško da vas razume i kad treba da mu objasnite svoje postupke, motive i ciljeve.

– Ako vam sa nekim nije dobro u krevetu, treba da nađete nekog sa kim jeste. Seks nije najvažniji, ali samo tamo gde je dobar deo dobre veze. Kad ne valja, seks dobija važnost, o kojoj do tada niste ni razmišljali.

11 smernica koje će vam UNAPREDITI ljubavni život2 11 smernica koje će vam UNAPREDITI ljubavni život
Comments