U doba društvenih mreža, naravno da želiš da tvoj dom bude super fotogeničan za najbolje #InstagramWorthy fotografije ikad! Evo koji trikovi ti mogu pomoći u tome a, za tvoju informaciju, potvrdili su ih stručnjaci za uređenje enterijera!

Ako želiš da tvoj dom izgleda savršeno kako na fotografiji, tako i uživo (jer, zašto ne bismo želele da sve bude cakum-pakum i kada ne držimo telefon sa uključenom kamerom u ruci?!) vodi računa o svakoj sitnici koja je u kadru ili u vidnom polju. Jastuci bi trebalo da budu savršeno složeni (tu savršenost možeš da definišeš kao “pod konac” ili kao “messy”), obuća takođe, a pokrivači i stolnjaci treba da budu savršeno raspravljeni kako ne bi bilo niti jednog detalja ili nabora koji bi pokvario ovu ravnotežu.

dom 1 11 trikova kako da svoj dom učiniš fotogeničnim

Prirodno osvetljenje je ključ za dobru fotografiju enterijera. Zaobiđi lampe i sijalice jer stvaraju senke i iskoristi maksimum prirodnog svetla. Otvori prozore, razmakni zavese i fotografiši tokom ranog jutra ili kasnog popodneva kada je svetlost najmekša. Svetle prostorije su uvek atraktivnije za fotkanje.

dom 2 11 trikova kako da svoj dom učiniš fotogeničnim

Ukoliko imaš neke posebne zahteve za fotografiju enterijera, dom uvek spremi veče pre fotkanja. Ujutru ćeš moći ponovo da sagledaš svaki detalj i, ko zna, možda budeš želela da nešto izmeniš.

dom 3 11 trikova kako da svoj dom učiniš fotogeničnim
Comments