Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

1/3

Persijski pesnik Rumi rekao je da putovanja vraćaju snagu i ljubav u vaš život. I zaista, zar se ne osećate predivno svaki put kada planirate gde ćete otputovati, dok putujete, a tek kad se ponovo vratite kući! Puni ste utisaka i jedva čekate da ponovo doživite sličnu avanturu.

Ako ste ljubitelji putovanja, verujemo da ste već proputovali pola sveta. Ovo su mesta koja morate posetiti pre nego što napunite 30!

Firenca, Italija

Čuveni grad prelepe Italije ostaviće vas bez daha! Neverovatna arhitektura i renesansna dela, učiniće da se osećate kao u raju, naročito ako obožavate umetnost.

Za Italijane, ali i ceo Zapad, ovo mesto ima veliki kulturni, umetnički, istorijski i obrazovni značaj, zbog čega je Firenca poznata i kao “italijanska Atina”.

544917f4b2a366564bff0e75 uffuzi high res 12 mesta koja MORATE posetiti pre nego što napunite 30

Buenos Ajres, Argentina

Glavni grad Argentine je, zapravo, jako “evropski” grad: veliki deo stanovništva je iz Italije i Španije koji je sa sobom doneo i svoju kulturu.

Ako volite Evropu, a ipak biste želeli da vidite nešto i od Latinske Amerike, uživaćete u arhitekturi Buenos Ajresa jer su mnoge zgrade sagrađene u evropskom, tačnije, pariskom stilu. Ovo je grad tanga, strasti, odlične hrane, pa ga definitivno vredi posetiti!

53db24bc6dec627b14a1d3d7 1 buenos aires casa rosada presidential palace 12 mesta koja MORATE posetiti pre nego što napunite 30

Indija – cela!

Verujemo da mnoge od vas inspiriše da, prilikom putovanja, upoznajete nove kulture i običaje. Ako je tako, zar nije savršeno posetiti Indiju?

Zemlja koja je totalno drugačija od naše, zemlja u kojoj se živi na potpuno drugačiji način i zemlja koja će vas sigurno oduševiti koji god grad da odaberete!

53da6f4e6dec627b149ea0b8 taj mahal credit tom parker 12 mesta koja MORATE posetiti pre nego što napunite 30

Kanjon Antilopa, Arizona

Sigurno vam je poznata ova fotografija: često je pronalazimo u mobilnim telefonima ili na kompjuterima kao mogućnost da je stavimo na pozadinu ekrana.

Reč je o Antilopa kanjonu u Arizoni koji je najpoznatiji, najposećeniji i najlepši. Uostalom, pogledajte samo te boje. Nestvarno!

53e2f0e5c2d3f39d3610af9b world heritage sites antelope canyon 148310075 12 mesta koja MORATE posetiti pre nego što napunite 30

Editors choice