Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

2/3

Veruju da će biti uspešne

Jedna od najbitnijih stavki je da veruješ u sebe na svakom koraku koji napraviš. Nismo baš za to da ponavljamo onaj klasičan kliše, ali – ono što poželiš i zamisliš, uglavnom se i ostvari. Naročito ako vredno radiš na tom svom nekom velikom cilju, zar ne? Moraš da se osećaš komforno svakog trenutka kako bi mogla da dobro razmisliš o svemu što sledi na tvom planu koji želiš da sprovedeš u delo. Očekuješ od sebe da budeš uspešna? Onda imaj samopouzdanja i vere u sebe, to je ipak osnovni ključ svega.

Ne boje se da rizikuju

Da li si se ikad zapitala šta bi uradila da ne strahuješ od posledica svog rizika? Onog momenta kada rizikuješ, ishod je veoma jednostavan – napreduješ, ili krećeš u najgorem mogućem slučaju ispočetka ukoliko sve propadne. Ono što je dobra stvar kod rizika je kad staviš sve na takoreći crtu i ne možeš da priuštiš sebi da izgubiš, onda si sigurno na dobitku jer neuspeh nikad nije opcija. Uspešne žene nikad ne prave ishitrene odluke koje mogu negativno da se odraze na njih, ali ako rizikuješ kalkulisano, onda u većini slučajeva dobijaš.

Znaju da neuspeh ide uporedo sa uspehom

Neuspeh nije suprotnost uspeha, već još jedan korak ka uspehu. Uspešne žene znaju da ne mogu uvek da svuda budu uspešne i da nekad stvari jednostavno ne idu onako kako bi one želele. Neke od najboljih lekcija u svojoj karijeri ćeš naučiti iz neuspeha. Uzmi samo za primer da je dvanaest izdavačkih kuća odbilo J. K. Rowling i knjigu Harry Potter, ali to je nije sprečilo da svoju viziju sprovede u delo i postane milijarder zahvaljujući ovoj uspešnoj franšizi koju svi obožavaju.

Vode računa o sebi

Običan jutarnji odlazak na trčanje je možda najbolji način da se rešiš nepotrebne negativne energije i da pročistiš svoju glavu od groznih misli koje ti nikako nisu potrebne. Kroz fizičku aktivnost se najbolje izbacuje nepotrebna negativna energija. Mnoge uspešne žene često pričaju o tome kako redovno treniraju, ne zato što žele da budu zgodne, već da bi se oslobodile stresa. Redovan trening oslobađa negativnu energiju i oslobađanjem endorfina postajemo srećniji i imamo više energije. Nebitno da li je u pitanju jutarnje trčanje, odlazak na jogu, plivanje ili čak i obična teretana, samo jednostavno uradi nešto. Uz redovan trening ćeš osećati drastično manje stresa.

Editors choice