Dan ljubavi je odmah iza ugla i tvoja devojka se baš raduje tome.

Ne budi lenj, potrudi se oko sastanka, videćeš da će ti se višestruko isplatiti. Tvoja draga će biti srećna mesecima, a i želiš da ispadneš heroj kada na kafi bude prepričavala drugaricama šta joj je to njen divan momak priredio.

Prati sledeće korake i za čas ćeš biti proglašen za “najboljeg dečka ikada”.

1. Isplaniraj i pripremi se

Tog dana nema mesta improvizaciji. Važno je i gde ćeš je odvesti i kako ćeš ti izgledati. Doteraj se. Pospi pod laticama, upali sveće. Uradi nešto što inače ne radiš, kako bi se dodatno obradovala.

2. Primeti njen trud

Ona se bar sat vremena šminkala i oblačila, zato pohvali njen trud. Govori joj divne reči, kaži kako njena pojava oduzima dah.

3. Zaplešite

Nema veze ako nisi baš najbolji u plesu. Ono što se računa je tvoj trud da je iznenadiš i budeš romantičan.

Ako niste u baru ili restoranu, pusti njenu omiljenu pesmu na telefonu, zaustavi je nasred ulice i zapleši! Smejaće se do suza, a taj događaj prepričavati godinama nakon toga.

4. Slušaj je

Nije važno o čemu govori i nije važno da li to tebe zanima. Važno je da se ona oseća sigurno da ima tvoju pažnju. Zapamti šta voli, šta je zanima. Kad budeš pomenuo na sledećem sastanku nešto što ti je pričala prošli put, rastopiće se, jer će automatski zaključiti kako ti je jako važna.

14 koraka do zaljubljenosti e1423750243963 14 koraka do najboljeg Dana zaljubljenih

5. Zagrli je

Hladno vreme ti ide u prilog! Kad bude počela da cvokoće od zime, ti je zagrli da je zagreješ. Ukoliko ste kojim slučajem na prvom sastanku, to će biti i savršena prilika da je poljubiš!

6. Više sadržaja

Ako si smislio da je vodiš na večeru, naka bude večera i bioskop, ili večera i piće posle, ili večera i šetnja do njenog omiljenog mesta u gradu. Raspitaj se šta voli i neka tvoj plan za ovu noć bude tajna kako bi se iznenadila.

Comments