Ostavimo na stranu to da su žene stub kuće, pa i to da one vode glavnu reč. Pričaćemo o osobinama muškaraca na kojima im žene zavide. Postoji skrivena potreba koja tera žene da uvek budu korak ispred suprotnog pola, ma koliko to imalo rezultata ili ne. Ruku na srce, žene jesu lepši, nežniji, ali i pol koji može da radi više stvari odjednom: da se šminka, kuva ručak u isto vreme dok povija bebu, a postoji i ono “ali”. To znači da je vreme da saznamo šta to jedan muškarac može, što žena ne može.

Slede stvari zbog kojih žene lude na muški pol, a potajno bi sve dale da mogu da imaju bar tračak ovih sposobnosti.

Muško može da popravi sve

Od veš mašine, automobila, do seckalice za orahe… ma sve muškarci mogu da poprave. Zamislite situaciju: dok žena na jednoj strani plače, jer joj je pukao nokat, muškarac već unapred zna da će ona sutra nove da napravi, a to vreme koristi da uradi nešto pametno ili završi važan posao.

Muškarci ne haju!

“Da mi je jedan dan da imam njegov mozak, da se odmorim” – tipična rečenica koju katkad izgovori svaka žena. Jednostavno, muški mozak tako funkcioniše. Bez preterane histerije i alarmantnog stanja. Ne čupaju kosu, ne grickaju nokte, a iz stresnih situacija vade se rečenicom: “Udri brigu na veselje”.

Slika13 14 razloga zbog kojih poželite da budete muško, bar na jedan dan

Biti muškarac znači uživati

Muškarci spavaju kao bebe, čak i kad beba ne spava! 

Naravno da dobitak bebe bolje podnose muškarci. Naspavaniji su, odmorniji, a sve to zbog toga što bebin plač njima ni upola ne smeta, koliko može da iritira ženu. Pa, svaka čast momci.

Comments