Oooh… Ponovo se bliži taj dan, taj 14. februar, taj Dan zaljubljenih. Na tebe to deluje poput horor filma! Podilazi te jeza, ali ne ona prijatna jer se kao zaljubljena, kao sve ti je sjajno, kao jedva čekaš da vidiš svoju bebicu, bući, bući, bu, bu. Bljak. Fuj. Ne, tebe podilazi jeza jer si ponovo sama za Dan zaljubljenih, ali nije to čak toliko ni strašno koliko je strašna činjenica da je taj dan, ono, najljigaviji i najpatetičniji dan na svetu. Ti spadaš u one devojke koje žele da im svaki dan u vezi bude Dan zaljubljenih, a ne samo taj neki “srednji” dan februara. Dobro, da, sada će neko skočiti na tebe i napasti te što ne znaš za romantiku, ali koga briga. Ti si sama, a ne taj neko!

Dakle, da se vratim na stvar. Sama si i ne znaš šta da radiš dok traje taj “dan ljubavi”. Pa, da se ponašaš da si zaljubljena u samu sebe? Na kraju krajeva, i trebalo bi da budeš, znaš? Odavno smo apsolvirale da nam ne treba muškarac da bismo se osetile kompletnim, a o tome su pevale i naše drage “Pussycat Dolls” (ako se ne sećate, evo pesme). Dakle, evo šta bi mogla da uradiš samo za sebe ovog 14. februara.

Kupi sebi cveće! Idi u cvećaru i odaberi baš onaj najlepši buket o kome si uvek maštala. Pa šta, ko će znati da je za tebe? Razmazi sebe! Osim toga, ako si zavisna od društvenih mreža, kada ga budeš fotkala za Instagram, niko neće znati ko ti ga je poklonio! (Hehe, namig)

Uživaj u penušavoj kupki i čaši omiljenog vina! Uh, ima li boljeg načina da se opustiš i zaboraviš na sve? Nakon napornih dana na poslu i previše obaveza, i te kako će ti prijati ovo malo zadovoljstvo. Ako želiš potpuni užitak, slušaj svog omiljenog pevača dok uživaš u izležavanju u peni.

kupka 14 stvari koje bi 14. februara trebalo da uradiš samo za sebe (ako nisi u vezi)
Comments