Da, mi žene zaista umemo da budemo premsešna bića. Toliko smešna da zapravo nismo smešne samo drugima (npr. svojim partnerima) već, na kraju, i sebi samima! Šta mi sve možemo da “istripujemo”, šta sve možemo da isplaniramo, a da to onako lepo propadne, šta sve možemo sebi da obećamo, a da naravno ne ispunimo – pa to možemo samo mi! Evo 15 urnebesnih situacija predstavljenih kroz duhovite, a tako istinite ilustracije u kojima ćeš se sigurno pronaći!

Ono kada su ti oni dani i kada prosto osećaš da se raspadaš, nije ti ni do čega, a onda ti kroz glavu prolazi misao: “Šta ako ja u stvari umirem?!” Napad panike u trenutku tog “tripa” – neprocenjiv!

ilustracije 1 15 duhovitih ilustracija u kojima ćeš se SIGURNO pronaći

A tek naša kupovina. Idemo samo po jednu stvarčicu, zaista smo rešile da uštedimo, kad ono… Pa, šta ćete, ponele su nas akcije! Zašto ne kupiti nešto kada je na sniženju?!

ilustracije 2 15 duhovitih ilustracija u kojima ćeš se SIGURNO pronaći

Recite, koliko puta vas je nasamarilo vreme! Toplo, lepo, sunčano i vi izađete savršeno namontirane i lagano obučene, kad ono – eto ti kiše, vetra… Pa samo da plačeš!

ilustracije 3 15 duhovitih ilustracija u kojima ćeš se SIGURNO pronaći

Hm, gde li odlaze sve one odluke i planovi koji propadnu? Kao na primer onaj da ćemo od sada same kontrolisati svoju sudbinu i život i nećemo dozvoljavati da nas bilo ko ubedi u nešto što ne želimo? Pa, ta odluka očigledno traje dok nas mama ne pozove i “naredi” nam nešto…

ilustracije 5 15 duhovitih ilustracija u kojima ćeš se SIGURNO pronaći

Ah taj san o savršeno sređenom ormaru… On traje, ono, pola sata od trenutka sređivanja, a posle toga kao da nikada nismo ni slagale garderobu!

ilustracije 6 15 duhovitih ilustracija u kojima ćeš se SIGURNO pronaći
Comments