Ako je suditi prema nekim glasinama koje su se ovih dana pojavile u stranim medijima, producenti serije “Gossip girl”, odnosno “Tračara”, pod kojim imenom je ova serija bila poznata kod nas, razmišljaju o eventualnom nastavku priče.

Još uvek ne znamo da li će do toga i doći, ali za Holivud, više nego za bilo koje drugo mesto na svetu, važi pravilo – gde ima dima, ima i vatre.

Celu priču je dodatno “podgrejala” glumica Blejk Lajvli – u seriji, Serena van der Vudsen – koja je izjavila da bi bila raspoložena za neko ponovno okupljanje glumačke ekipe, tako da sada svi kolektivno čekamo rasplet situacije.

Pošto do konačnog odgovora ipak može proći dosta vremena, razmišljali smo o tome kako bi serija izgledala da se snima danas i koliko bi zapravo bila različita nego što je bila 2007. godine kada je izašla prva epizoda! I da, i mi smo u šoku da je od tada prošlo skoro 10 godina!

Evo šta bi danas moralo biti drugačije:

1. Bler i Serena bi bile manekenke. Lepe i bogate devojke tokom 2000-tih su želele da budu članice visokog i bogatog društva. To je bila era Paris Hilton i Nikol Riči, koje su bile bogate naslednice i poznate uglavnom samo po tome. Danas, “IN” devojke su manekenke – Kendal Džener, Džidži Hadid, ili zvezde društvenih mreža – Kajli Džener. A tinejdžerke prate svaki njihov korak! Dakle, Serena bi svakako bila manekenka, dok bi Bler dominirala na Instagramu sa svojim savršenim #ootd autfitima.

gal gossip 5 jpg 15 načina na koje bi serija Tračara bila drugačija da se snima danas

2. Tračara ne bi koristila SMS kako bi svima poslala najnoviji trač, već Snapchat!

3. Bler bi svakako insistirala da stepenice na kom se njena ekipa svakodnevno okupljala, budu obeležene geotag-om na Snapchat-u i imale bi svoj # na Instagramu!

K0p78 15 načina na koje bi serija Tračara bila drugačija da se snima danas
Comments