Verovale ili ne, vaš seksepil može biti krajnje suptilan i nenametljiv, ali daleko od toga da ga zato muškarci neće primetiti. Ponekad je dovoljan samo jedan detalj, pogled ili osmeh da muškarcu automatski postanete mnogo zanimljivije i zavodljivije, a evo u kojim sitnicama je tajna:

Nijedan muškarac ne može da odoli ženi koja se nežno ugrize za usnu, onako kroz osmeh. To automatski privlači njegovu pažnju i – raspaljuje maštu!

usne 17 stvari kojima NIJEDAN muškarac ne može da odoli

Lepa, nežna, meka i negovana koža je još jedna stvar kojoj muškarci ne mogu da odole. Prosto ih mami da vas po ceo dan drže u zagrljaju!

koza 17 stvari kojima NIJEDAN muškarac ne može da odoli

“Stroga” frizura je još jedna stvar koja privlači pažnju muškaraca i to ne samo zato što otkriva vaše uši i vrat koji su obično pokriveni kosom, već i zato što “strogo” kod njih znači “hot”.

kosa 17 stvari kojima NIJEDAN muškarac ne može da odoli

Neobičan izgled, ali “neobičan” u dobrom, kreativnom smislu može biti odličan povod za konverzaciju, a ko zna, možda i nešto više! Usudite se da budete drugačije!

neobican izgled 17 stvari kojima NIJEDAN muškarac ne može da odoli

Svakom muškarcu je jako seksi kada devojka obuče njegovu majicu ili košulju. To ne znači samo da želite njegove stvari na sebi već – i njega!

njegova odeca 17 stvari kojima NIJEDAN muškarac ne može da odoli
Comments