Neprestano pričate o njemu

Da li ste udavile prijateljice pričajući o njemu? Ako jeste, ne zavaravajte sebe, još uvek vam je stalo. Potrebno je da smanjite priču i pronađete neke nove teme.

Ne skidate pogled sa poklona koje vam je kupio

Ukoliko se i dalje prisećate srećnih dana i oživljavate uspomene gledajući njegove poklone priželjkujući još mnogo takvih trenutaka, znak je jasan.

Niste promenile status veze na fejsbuku

Ako ne možete da promenite svoj status u singl, ili ne želite verujući da ćete se pomiriti to je definitivno još jedan znak da ga niste zaboravile. Možete da sakrijete svoj status ili ga jednostavno uklonite sa profila. Lakše je. Toliko o tome.

Sve vas podseća na njega

Zajednička mesta, fotografije, pesme, sitne uspomene, zajednički prijatelji… Klasičan znak.

nisi zaboravila bivseg 18 znakova da niste zaboravile bivšeg

Opterećene ste

Da li ste uvek našminkane, jer mislte da ćete naleteti na njega? Neprestano se sređujete u nadi da ćete ga sresti i u prodavnici? O da, još uvek vam je stalo.

Poredite svakog potencijalog dečka sa njim

Jedna od najgorih stvari koju možete da priredite trenutnom dečku jeste da ga poredite sa bivšim. Da li vam je ovo poznato? Mislim da nije ni potrebno da vas pitam zašto to radite.

I dalje vam klecaju kolena kada ga vidite

Šta se dešava kada ga vidite? Da li osećate leptiriće u stomaku ili se sećate svake zajedničke situacije? To nije dobar znak, to znači da ga još uvek niste zaboravile.

Još uvek verujete da ćete biti zajedno

Da li još uvek gajite nadu da ćete biti zajedno? Da li uveravate sebe da ste stvoreni jedno za drugo i da je on idealan za vas? Ukoliko nada postoji zašto ste raskinuli?

Comments