POSAO: Tražimo SOCIAL MEDIA MANAGER-a – priključi se WANNABE MAGAZINE timu!

Top 5 jesenjih boja za kosu koje preporučuje celebrity colorist Min Kim

10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

1/3

Ljubav je najjača kada je prava i iskrena, ali da li može biti iskrena do kraja? Uvek postoji nešto sakriveno. Na tebi je da otkriješ te sakrivene stvari, a evo i 20 pitanja koja će ti pomoći da ga raskrinkaš i skineš sve maske. Pažljivo sa ispitivanjem, ponekad ume i da donese nepoželjne rezultate. Nije poželjno postaviti sva pitanja odjednom. Igraj taktički. Iznenadi i sebe i njega. A na kraju značeš da li je zreo za brak i dostojan tvog “da, pristajem”. Vreme brzo prolazi. Brzo se stupa u brak, ne razmišljajući o posledicama. Ne dozvoli da tek u braku saznaš neke stvari o svom muškarcu. Evo nekoliko saveta koje možeš da iskoristiš u okviru svog ispitivanja.

1. Da možeš sebe da opišeš jednom rečju, koja bi to bila? Obratite pažnju na to da li je  prosta ili složena reč. Kratke reči su odlika brzih, spretnih momaka. Ipak, ako dugo razmišlja, verovatno nikada nije razmišljao o smislu života i svojim ciljevima.

2. Koje je tvoje omiljeno jelo? Hrana ponekad ume mnogo toga da kaže o čoveku. Pa ako vodi računa o ishrani, a omiljeno jelo mu je riba, znaćeš da je to jedan savremeni momak koji vodi računa o svom zdravlju i izgledu. Ipak, ako je gurman, znaćeš da te u životu čekaju sati i sati provedeni u kuhinji. Trebalo bi da se opremiš kuvarima i savladaš tehnike kulinarstva na vreme.

uspesan brak 20 pitanja koja treba postaviti muškarcu pre braka

3. Koju vrstu filmova najviše voliš da gledaš? Vrsta filma koju najviše gleda govori mnogo o njemu. Akcioni (uvek spreman na akciju), romantični (u njemu se krije jedna romantična duša), trileri (još uvek zarobljen u telu tinejdžera), komedije (osmeh, to je njegov zaštitni znak).

4. Koji je tvoj omiljeni lik iz detinjstva? Bilo bi poželjno da odgovor bude Supermen, Spajdermen. Svaka žena priželjkuje nekog superheroja u svom životu. Ali, šta ako umesto toga izabere jednu od nindža-kornjača? Ne bi valjalo.

Editors choice