Čim vreme postane toplije, svi poželimo da imamo nekog posebnog sa kim bismo provodili veći deo tog vremena. Ponekad je teško pronaći (i privoleti) tog nekog sjajnog dečka o kome maštate. Evo 20 saveta kako da učinite da se dečko zaljubi u vas! Samo treba da budete svoje, da odišete samopouzdanjem i da se zaista potrudite!

Budite svoje

Svi moji saveti se u suštini svode na to da budete svoje. Ako se pretvarate, neće biti važno da li je dečko zaljubljen u vas, jer zapravo neće biti zaljubljen u ono što ste vi zaista. Zato je moja prva ideja da uvek budem svoja, bez obzira na sve – da bih mu se svidela zbog onoga što jesam. Osim toga, ne biste volele da se zaljubite u nekoga ko nije svoj, zar ne?

Izgledajte lepo

Kad god pokušam da budem privlačnija nekome, uvek povedem računa o svom izgledu. To ne znači da se izgladnjujem kako bih izgledala mršavo, ne kupujem novu odeću, niti dramatično promenim frizuru. Umesto toga, samo se potrudim da izgledam najbolje što mogu. To podrazumeva simpatičnu kombinaciju koja ističe moje kvalitete, očešljanu i svedenu frizuru, malo šminke, širok osmeh i malo laganog parfema. Ovo radim zbog sebe – kako bih imala samopouzdanja.

151 20 saveta kako da učinite da se dečko zaljubi u vas (1. deo)

On je zaljubljen u vas…

Slušajte

Momci vole da pričaju o sebi i smatraju da su devojke koje ih aktivno slušaju veoma šarmantne. Ja uvek više slušam nego što govorim – kada želim da privučem dečka. Govorite o sebi, trenutnim temama, vestima, itd. 20 odsto vremena, a njima ostavite da kontrolišu 80 odsto vremena u razgovoru. Ako ume da se snađe u društvu jedne žene, postavljaće vam pitanja i to će stvoriti veoma lep razgovor!

Mnogo se smejte

Smisao za humor je veoma važan kada pokušavate da privučete nečiju pažnju. Smejanje njegovim šalama i zbijanje šala zaista može da učini da dečko odmah pomisli da poznaje devojke! Ako vam se dopada neko, smejte se malo sa njim i vidite kako on reaguje na to!

Budite pozitivne

Moje iskustvo govori da muškarci vole vesele i pozitivne devojke. Niko ne voli da provodi vreme sa negativnom osobom, punom pesimizma. Ja se uvek trudim da mislim pozitivno i budem “čaša je do pola puna osoba” kada želim da smuvam zgodnog dečka. Ljudi me češće gledaju i češće mi prilaze kada sam nasmejana! Zato pokažite te bele bisere!

Budite fine

Ponekad umem biti zlobna – sve devojke umeju to. Kada sam sa drugaricama, ogovaramo ili pričamo ružno o nekoj devojci koja je bila nepristojna, ali tako se ne treba ponašati. I da vam kažem nešto, naučila sam da se ovakvo ponašanje ne dopada muškarcima. Njih privlače devojke koje su fine i koje ne ogovaraju, pa zadržite svoju zlobu i snishodljive komentare za sebe kada ste sa novim dečkom. Povremeni zajedljivi komentari su okej, ali svedite ih na minimum!

Flertujte

Neke moje drugarice su mislile da su iznad flertovanja, ali da vam kažem nešto – deluje! Momci obožavaju da budu u centru pažnje i da ih tretiramo kao kraljeve. Zato zabacite malo kosu, nagnite glavu i smejte se, mnogo se smejte i gledajte ga ispod trepavica. Iako ovi stari trikovi možda deluju već isprobano i sigurno – takvi su jer zapravo pale!

Comments