#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

20 saveta kako da učinite da se dečko zaljubi u vas (2. deo)

20 saveta kako da učinite da se dečko zaljubi u vas (2. deo)

1/2

U prethodnom članku smo naveli deset saveta koji će vas odvesti nekoliko koraka do vašeg odabranika! Ovde navodimo još deset i nadamo se da će biti delotvorni!

Daj mu slatkiš

Stara izreka koja kaže da put do muškog srca vodi preko stomaka ne postoji bez razloga, jer je, zapravo, potpuno istinita! Ja uvek ispečem kolač dečku kada želim da se zaljubi u mene, a onda ga iznenadim istim. Obožavaju to!

Daj mu njegovu slobodu

Kada dečko pokušava da ustanovi da li bi mogla da mu budeš devojka, malo će te testirati. Moj savet u ovom slučaju je da mu daš slobodu, pa će ga to vratiti po još. Dosadašnje iskustvo mi govori da bi svaki dečko vrlo brzo pobegao, ako bi ikada stekao utisak da pokušavam da ga vežem za sebe. Zato mu stavite do znanja da cenite i poštujete njegovo vreme provedeno sa prijateljima, bavljenje sportom, ili šta god on radio u slobodno vreme.

Neka on vas pozove

Kada pokušavam da se smuvam sa nekim, trudim se da malo tvrdim pazar. Ne zovem ga stalno, ne pokušavam da saznam gde je, niti dozvoljavam sebi da postanem dosadna. Želim da pomisli da sam previše zauzeta da bih provodila vreme sa njim i da bi bilo bolje da me što pre potraži, ako želi da provodi vreme sa mnom! Neka on juri vas – i biće mnogo više zainteresovan.

Vežbajte strategiju ogledanja

Okej, ovo je u početku možda malo jezivo, ali saslušajte me. Kad god želim da impresioniram ili šarmiram nekoga (ne samo dečake, već bilo koga), počnem da ga blago oponašam. To znači da ću posmatrati šta ta osoba radi, sačekati pet sekundi, a onda ponoviti taj njegov potez. Na primer, ako tvoj dečko stavi lakat na sto, sačekaj pet sekundi, a potom stavi svoj lakat na sto. Zvuči blesavo, ali deluje! Stvara povezanost između njega i mene koju on ne može da objasni!

152 20 saveta kako da učinite da se dečko zaljubi u vas (2. deo)

Više od povezanosti

Uspostavi kontakt očima

Intenzivno zurenje u nečije oči vrlo brzo pojačava povezanost između dvoje ljudi. Iz tog razloga – ako želim da se dečko zaljubi u mene, intenzivno ga gledam dok pričamo. Sad, ne zurite previše, ili će steći utisak da ste progonitelj, ali definitivno radite na dugim pogledima. Sećate li se scena iz “Sumraka” (Twilight) u kojim se sva seksualna tenzija između Edvarda (Edward) i Bele (Bella) stvorila samo na osnovu pogleda? O tome govorim!

Editors choice