Najlepše stvari koje možete priuštiti svojoj devojci su one male i bez mnogo uloženog truda ili novca. To su gestovi koje ispoljavate onda kada se ona najmanje nada. Nudimo 20 stvari koje možete da joj priredite, kako bi vaša veza procvetala.

1. Izmasirajte je. Mnogi muškarci zaboravljaju koliko je masaža opuštajuća za devojke. Onog momenta kada krenete da je masirate njeno lice će se ozariti i biće vam zahvalna.

2. Uradite nešto bez mnogo razmišljanja. Ukoliko se oboje opuštate kod kuće, iznenadite svoju devojku spontanim predlogom o odlasku na sladoled ili u šetnju. Devojke obožavaju spontanost kod muškarca.

3. Pomozite joj pri sređivanju stana. Ukoliko lenčarite dok se vaša partnerka lomi da očisti stan, izronite iz rupe na kauču i pomozite joj.

4. Motivišite je. Ako vidite da je demotivisana pri obavljanju neke od obaveza, probajte da je motivišete tako što ćete se uključiti u ono što radi i tako ćete zajedno lakše doći do cilja.

Vežbanje u dvoje je sjajan način da jedno drugo motivišete, a pored toga, zamislite kako ćete oboje seksi izgledati kada se dovedete u formu.

5. Kupite joj nešto. S vremena na vreme, kada se nalazite sa svojom lepšom polovinom, stanite usput i kupite joj neki znak pažnje u vidu cveta, neke hrane koju voli ili nečega luckastog za šta znate da će je učiniti srećnom. Podsetite je da je voljena bez previše truda.

6. Odmor. Isplanirajte neki romantični put preko vikenda na mesto koje je uvek želela da poseti.

7. Pamtite njoj bitne datume. Vodite evidenciju o datumima koje ona smatra bitnim i obeležite ih romantičnim gestom, makar to bio i poklonjen cvet.

8. Izvedite je. Recite joj da se dotera i da obuče koktel haljinu i odvedite je na romantičnu večeru u neki restoran.

s 1 20 stvari kojima možete oduševiti svoju devojku

Uživajte jedno u drugom

9. Zabavljajte se. Glupiranje sa voljenom osobom čini vezu zabavnijom. Šapnite joj nešto duhovito na uvo dok ga grickate. Snimite smešan klip na kome zajedno pevate neku pesmu i okačite na YouTube ili, jednostavno, odgledajte zajedno neku dobru komediju.

10. Provodite više vremena sa njom. Ako ste bili prezauzeti poslom ili ste prečesto sa svojim drugarima, očistite raspored i provedite to dragoceno vreme sa njom. Umeće da ceni vaš gest.

Comments