Oni koji nisu u partnerskim odnosima, treba da obrate pažnju na porodicu i prijatelje i da shvate da im je život ispunjen i srećan i da nisu sami, samo zato što nisu u romantičnim odnosima. Da biste primili ljubav, morate davati ljubav, zato volite sve oko sebe, pružite svoju ljubav velikodušno, ispunite svoj život raznim vrstama ljubavi koje nosite u svom srcu – uložite ljubav u sve što radite, budite ljubav i imaćete svu ljubav koja vam je potrebna. Pa i partnersku i to kada najmanje očekujete.

Početak Nove 2020. godine može doneti težak početak – možda ćete proći kroz najmračnije dane svog života, ali imaćete mnogo energije koja će vam pomoći da prevaziđete bilo kakve prepreke. Ne gubite veru i prisustvo duha i setite se da se ništa ne dešava slučajno – možda prolazite kroz najveće iskušenje, zarad najveće blagodeti, koja vam predstoji.

Broj 2020 је veoma moćan i donosi pozitivnu energiju koja može da otvori značajne mogućnosti u vašem životu, ali traži od vas veru u sebe, u svoj osećaj i intuiciju, definisanje onoga što želite i fokusiranje na svoje ciljeve. Univerzum nam šalje svoju podršku i pomoć, u svemu što iskreno želimo, u šta verujemo svim srcem i čemu stremimo celim bićem.

Naslovna fotografija: instagram.com/fasheditorials

Brankica Milošević

Comments