5 korisnih saveta kako da ti menstruacija ne upropasti letovanje

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

2Hot4Stage rođendanski festival 2015

2Hot4Stage rođendanski festival 2015

1/2

Ustanova Kulture Palilula ugostiće najbolje plesače lokalne i regionalne scene u okviru proslave osmog rođendana 2Hot4Stage tima 21. februara. Celodnevni plesni program biće krunisan borbama 1na1 najboljih domaćih b-boyeva u okviru izbornog takmičenja za učesnika regionalnog finala Red Bull BC One. Tokom takmičarskog i izvodbenog dela plesnog programa svoje veštine pokazaće najbolji domaći predstavnici urbane plesne scene i međunarodno priznati predavači i sudije iz Francuske, Austije, Mađarske, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

U okviru takmičarskog dela programa, održaće se nekoliko borbi različitog formata i plesnih pravaca kao što su All Style 2 vs 2 battle, gde će se nadmetati muško-ženski plesni parovi, Funky Styles stand up 1 vs 1 battle, borbe plesača u mešovitim stilovima, a kraj programa obeležiće kvalifikacije za odlazak na regionalno Red Bull BC One finale, tokom koga će snage odmeriti najbolji srpski b-boyevi. Tokom drugog dana programa, 22. februara, za domaću plesnu scenu je pripremljen niz radionica u okviru kojih će polaznici imati prilike da sarađuju sa pomenutim eminentnim predavačima plesa iz Evrope i regiona.

1 2Hot4Stage rođendanski festival 2015

Sudije koje će doprineti uspešnom odabiru najboljih u kategorijama All Style i Funky Styles su Bust, iz poznate plesne ekipe Fushwong iz Francuske, Tuna iz ekipe SoSS iz Hrvatske. Treći sudija za ove segmente takmičenja biće publika koja će glasati za svoj izbor najboljeg i na taj način aktivno učestvovati u celom programu.

Sudije koje će odlučiti ko će predstavljati Srbiju na istočno evropskom finalu Red Bull BC One, koje se održava u Bakuu, Azerbejdžan, biće Valo (Austrija), Lux De Lux (Hrvatska) i Justice (BiH).

Editors choice