Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

2Hot4Stage rođendanski festival 2015

2Hot4Stage rođendanski festival 2015

1/2

Ustanova Kulture Palilula ugostiće najbolje plesače lokalne i regionalne scene u okviru proslave osmog rođendana 2Hot4Stage tima 21. februara. Celodnevni plesni program biće krunisan borbama 1na1 najboljih domaćih b-boyeva u okviru izbornog takmičenja za učesnika regionalnog finala Red Bull BC One. Tokom takmičarskog i izvodbenog dela plesnog programa svoje veštine pokazaće najbolji domaći predstavnici urbane plesne scene i međunarodno priznati predavači i sudije iz Francuske, Austije, Mađarske, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

U okviru takmičarskog dela programa, održaće se nekoliko borbi različitog formata i plesnih pravaca kao što su All Style 2 vs 2 battle, gde će se nadmetati muško-ženski plesni parovi, Funky Styles stand up 1 vs 1 battle, borbe plesača u mešovitim stilovima, a kraj programa obeležiće kvalifikacije za odlazak na regionalno Red Bull BC One finale, tokom koga će snage odmeriti najbolji srpski b-boyevi. Tokom drugog dana programa, 22. februara, za domaću plesnu scenu je pripremljen niz radionica u okviru kojih će polaznici imati prilike da sarađuju sa pomenutim eminentnim predavačima plesa iz Evrope i regiona.

1 2Hot4Stage rođendanski festival 2015

Sudije koje će doprineti uspešnom odabiru najboljih u kategorijama All Style i Funky Styles su Bust, iz poznate plesne ekipe Fushwong iz Francuske, Tuna iz ekipe SoSS iz Hrvatske. Treći sudija za ove segmente takmičenja biće publika koja će glasati za svoj izbor najboljeg i na taj način aktivno učestvovati u celom programu.

Sudije koje će odlučiti ko će predstavljati Srbiju na istočno evropskom finalu Red Bull BC One, koje se održava u Bakuu, Azerbejdžan, biće Valo (Austrija), Lux De Lux (Hrvatska) i Justice (BiH).

Editors choice