Hajde da pričamo o novogodišnjim odlukama. Da, ni ja ih baš ne volim jer uvek imam utisak da zavaravam sebe – svake godine sebi postavim prilično realne ciljeve sa velikim optimizmom i nadom da ću ih ovoga puta zaista ispuniti, kad ono… ništa! Možda sebi zadajem previše tih “u novoj godini moram…”, a možda i samu sebe sabotiram tim unutrašnjim osećajem da od toga ponovo nema ništa (da, ovo moram da promenim). Šta god da je u pitanju – meni novogodišnje odluke ne idu!

Ipak, s obzirom na to da mi je 2018. godina bila prilično turbulentna i da me je na mnogo načina “otreznila” i naterala da zrelije razmišljam, postalo mi je jasno šta zapravo treba da želim i kako novogodišnje odluke zaista treba da izgledaju. Tako sam i došla do nekoliko stvari koje želim da uradim za sebe u 2019. godini, a za koje verujem da ih svako od nas i sam duguje sebi. Zato, u novoj godini zaista moraš…

Da više uživaš, opuštaš se i brineš o sebi

Znam, svi imamo manje ili više naporan posao, prijatelje kojima uvek treba da “uskočimo” za nešto, partnere kojima je potrebna pažnja 24/7… A gde smo tu mi? Po ceo dan “letimo” na sto strana, trudimo se da ispoštujemo sve što se od nas očekuje, pritom konstantno stavljajući sebe na poslednje mesto. Sve kao danas ću, sutra ću, hajde posle, biće vremena za mene, samo što… neće! Neće biti vremena ukoliko ga ti ne stvoriš! Sama odluči kako će to ići – da li ćeš se bolje organizovati ili ćeš nešto morati da odložiš da bi najzad sama sebi bila prioritet. Jer, na kraju dana, jedino što zaista imaš si ti. A ti treba da budeš dobro i da se dobro osećaš u svojoj koži kako bi tek posle i drugima bila dobra.

Zato, svakog dana učini nešto lepo za sebe. Makar i sitnicu. Počasti se spa tretmanom ili najzad kreni u teretanu kako bi kanalisala nagomilani stres (znamo i odlično mesto u gradu za to – Holiday Inn gostima hotela između ostalih nudi i ove usluge koje su zaista na zavidnom nivou!); kupi sebi novu knjigu ili omiljenu ploču, prošetaj se gradom sama, uz kafu za poneti, i samo upijaj prizore oko sebe. Makar sat vremena sigurno imaš za sebe svakog dana, a već nakon nekoliko ovakvih “seansi” preći će ti u naviku – i više nikada nećeš zapostaviti najvažniju osobu na svetu – sebe!

holiday inn spa 1 e1545319419489 3 stvari koje duguješ sebi u novoj godini
holiday inn teretana e1545319456707 3 stvari koje duguješ sebi u novoj godini

U hotelu Holiday Inn ćeš pronaći baš ono što ti je potrebno – fenomenalni spa i teretanu, za novu tebe!

Da probaš nešto novo što do sada nisi, a oduvek si želela

Kada naučiš da uživaš i radiš za sebe neke lepe stvari, postepeno možeš da podižeš “igricu” na novi nivo. Počni sebi da ispunjavaš želje! Sigurno tu negde imaš bucket listu koja nikako da dođe na red, a sada je pravi trenutak za to. Kreni od najjednostavnijih stvari sa spiska – za početak, seti se svoje želje da budeš turista u sopstvenom gradu i uplati sebi noćenje sa doručkom u nekom gradskom hotelu, samo za sebe ili i za još jednu posebnu osobu koju ćeš povesti u ovu avanturu. Zamisli da si stranac, da si prvi put u Beogradu, da ne znaš ništa o ovom gradu i samo se opusti i uživaj. A na kraju dana, podseti se tog dobrog osećaja kada posle šetnje dođeš nazad u hotel i utoneš u meke jastuke, dok pijuckaš omiljeno vino.

I ovde predlažem da odabereš Holiday Inn jer je hotel prelepo uređen, a ljubazno osoblje će ovaj tvoj dan sasvim sigurno učiniti savršenim (plus, seti se spa centra i teretane u kojima možeš da provedeš slobodno vreme tokom svog odsedanja u hotelu)! P.S. Garantujem da ćeš se osećati kao da si u nekom drugom gradu!

holiday inn soba e1545319276512 3 stvari koje duguješ sebi u novoj godini

Noćenje u Holiday Inn hotelu je san snova, bez obzira na to da li uživaš sama ili u posebnom društvu!

Comments