Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Da postaneš stručnjak u svojoj oblasti

Rad na sebi ne uključuje samo uživanje, iako to svakako jeste ono najlepše u vezi sa tvojom novogodišnjom odlukom da brineš o sebi i sebe stavljaš na prvo mesto. Rad na sebi uključuje i profesionalni rast i razvoj, a ako te je do sada, kao i mene, nerviralo to što od svega znaš po malo, ali ni u čemu nisi ekspert – sada je vreme da to promeniš. Pronađi oblast koja te najviše interesuje i u kojoj želiš da postaneš “nešto” i počni sama da istražuješ i edukuješ se. Čitaj knjige, proučavaj primere dobre prakse, idi na kurseve i stručne konferencije, upoznaj se sa ljudima iz branše i stekni kontakte koji ti mogu biti od koristi.

U Belexpocentru se redovno održavaju razne korisne manifestacije, počevši od konferencija i sajmova, pa sve do koncereta i gala događaja, tako da u svakom trenutku možeš da pronađeš nešto što će te zanimati i nadograditi. Ako nemaš vremena da svakog dana učiš nešto novo, pokušaj da makar vikendom nekoliko sati posvetiš edukaciji. Za vrlo kratak period se sve stečeno znanje može i te kako isplatiti!

belexpocentar sala e1545297675802 3 stvari koje duguješ sebi u novoj godini

U Belexpocentru se redovno održavaju brojne korisne manifestacija, počevši od konferencija i sajmova, pa sve do žurki i koncerata!

Ivana

Editors choice