Da postaneš stručnjak u svojoj oblasti

Rad na sebi ne uključuje samo uživanje, iako to svakako jeste ono najlepše u vezi sa tvojom novogodišnjom odlukom da brineš o sebi i sebe stavljaš na prvo mesto. Rad na sebi uključuje i profesionalni rast i razvoj, a ako te je do sada, kao i mene, nerviralo to što od svega znaš po malo, ali ni u čemu nisi ekspert – sada je vreme da to promeniš. Pronađi oblast koja te najviše interesuje i u kojoj želiš da postaneš “nešto” i počni sama da istražuješ i edukuješ se. Čitaj knjige, proučavaj primere dobre prakse, idi na kurseve i stručne konferencije, upoznaj se sa ljudima iz branše i stekni kontakte koji ti mogu biti od koristi.

U Belexpocentru se redovno održavaju razne korisne manifestacije, počevši od konferencija i sajmova, pa sve do koncereta i gala događaja, tako da u svakom trenutku možeš da pronađeš nešto što će te zanimati i nadograditi. Ako nemaš vremena da svakog dana učiš nešto novo, pokušaj da makar vikendom nekoliko sati posvetiš edukaciji. Za vrlo kratak period se sve stečeno znanje može i te kako isplatiti!

belexpocentar sala e1545297675802 3 stvari koje duguješ sebi u novoj godini

U Belexpocentru se redovno održavaju brojne korisne manifestacija, počevši od konferencija i sajmova, pa sve do žurki i koncerata!

Ivana

Comments