“I’m With You”, Avril Lavigne

Buntovna Avril (Avril Lavigne) uspela je da pomeri granice kada je reč o muzici. Album prvenac “Let Go” lansirao je ovu neobičnu devojku među same zvezde. Brojni hitovi poput “Complicated”, “Sk8er boy” govore o njenom buntu protiv društva, opšteprihvaćenih normi fenomena sa kojima se današnje devojke susreću. Ipak, balada “I’m With You” i danas predstavlja jednu od najlepših pesama ikada snimljenih. Posvećena ljubavi, nadi, čežnji. Pojačajte i uživajte.

“Ubij me nežno” (Killing Me Softly)

Ovo je priča o opčinjenosti i zabranjenoj ljubavi koja se pretvara u opasnu opsesiju i nagoni Alis (Heather Graham) da naglo napusti svoj dotadašnji život i uda se za Adama (Joseph Fiennes), zagonetnog stranca koga je tek upoznala. Ono što je karakteristično za njihov zajednički život jesu urnebesno luda iznenađenja, putovanja, ljubavni odnosi i komplikovana osećanja. Film je izuzetno dobro osmišljen i realizovan. Rasplet se dešava kada Alis počinje da oseća nelagodnost i strah od nasilja koje prepoznaje kod Adama, ali kada se konačno sve otkrije, njihova veza postaje zastrašujuća. Verujem da će ovo ostvarenje kod vas ostaviti pozitivan utisak, pogotovo zbog divnog glavnog glumca, mlađanog Fajnsa. Vredi pogledati.

Slika 1 3u1 3 u 1: Ljubav, ljubav i samo ljubav

Strasna ljubav koja prerasta u borbu za život

“Lemurova ljubav”, Ivana Kuzmanović

Slika 2 3u1 3 u 1: Ljubav, ljubav i samo ljubav

Jedna od retkih spisateljica koja je objasnila suštinu ljubavi i voljenja

Knjiga koja se čita u jednom dahu. Knjiga koju svima od srca preporučujem. Knjiga koju je napisala jedna divna, talentovana, harizmatična i inteligentna žena. Knjiga čija je svrha da naučite, upoznate, prebolite, zavolite, zaplačete, nasmejete i doživite. Ona dokazuje da je ljubav mač sa dve oštrice i da je patnja njena neminovna posledica. Pokazuje da vreme leči sve ukoliko je ta osoba hrabra, uporna i pozitivna. Pogotovo ako je ta osoba žena. Postoje mnoge rečenice u kojima ćete se pronaći i mnoge u kojima ne želite da se pronađete. Uživaćete u svakoj situaciji, misli i osećanju glavne junakinje. Ovo je štivo koje zauzima počasno mesto na mojoj polici, a sigurna sam da će vas očarati već pri prvom čitanju.

Izvori fotografija: laguna.rs, moviepilot.de, artpics.com


Bojana Andrić je večiti zaljubljenik u knjige Nore Roberts i Paula Koelja. Voli da voli bez ograničenja i predrasuda. Dan joj nije potpun bez taktova dobre pesme, osmeha najdražih, jagoda, sladoleda, sladoleda sa jagodama, popodnevne dremke, maženja, češkanja. Odbijaju je ljudska glupost, ograničenost i lenjost. Omiljena, od skoro usvojena parola: “Mene ne zanima šta vi mislite o meni, jer ja o vama ne razmišljam uopšte” ( Koko Šanel)

Comments