Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

3 u 1: “Mali princ”, Daft Punk i “Dve čađave dvocevke”

3 u 1: “Mali princ”, Daft Punk i “Dve čađave dvocevke”

“Homework”, Daft Punk

Daft Punk je kult house muzike. Njihov veliki hit koji datira iz davne 1997. godine “Around the World” čak i danas pravi je delikates u mnogim DJ setovima. Nakon toliko godina klabere obuzima neopisiva sreća kada čuju početni takt pesme ovog francuskog sastava i to je ono što ih čini posebnim. Savršen dan počinje uz buđenje sa ovom, uvek svežom pesmom sa brilijantnog albuma “Homework”.

“Mali Princ”, Antoan de Sent-Egziperi (Antoine de Saint-Exupéry)

Bajka za odrasle i decu koja će vas pri svakom sledećem čitanju uvek naučiti nečemu novom 3 u 1: Mali princ, Daft Punk i Dve čađave dvocevke

Bajka za odrasle i decu koja će vas pri svakom sledećem čitanju uvek naučiti nečem novom

Knjiga koja na specifičan i nežan način opisuje šta su prijateljstvo, ljubav, usamljenost i život uopšte… Posle svakog čitanja budi drugačije emocije i “udari šamar” odraslima. Kao mali je ne razumeš, a kada je pročitaš kao veliki poželiš da si opet mali. Preporuka je pročitati je jednom godišnje, pa razmisliti kako su određene priče na vas uticale ranije, a šta sada osećate kada ih pročitate. Ovo je knjiga koja će vas naterati da vidite lepotu u svakom trenutku, da posmatrate svet iskrenim očima deteta i da uvidite da su velike stvari u životu zapravo jednostavne.

“Dve čađave dvocevke” (Lock, Stock and Two Smoking Barrels)

Film čije ćete fore ponavljati u nedogled dok će se ženska publika topiti na britanski akcenat 3 u 1: Mali princ, Daft Punk i Dve čađave dvocevke

Film čije će fore muškarci ponavljati u nedogled, dok će se ženska publika topiti uz britanski akcenat

Britanski film reditelja Gaja Ričija (Guy Ritchie). U filmu je opisana situacija gde jedan od četiri najbolja prijatelja seda da igra poker sa renomiranim pokerašem i kriminalcem, novcem koji su zajednički skupili. Uprkos činjenici da je izvanredan igrač gubi, jer biva prevaren. Ima rok nedelju dana da donese 100,000 funti i otplati svoj dug kriminalcu, a za svaki dan kašnjenja biće mu odsečen po jedan prst, kada zafali prstiju ubiće ga. Ako volite akciju začinjenu nepredvidivošću, preokretima, krimi planovima, britanskim humorom i sjajnom muzikom za koju su se pobrinuli Džon Mafi (John Muphy) i Dejvid Hjuz (David A. Hughes), ovo ne biste smeli da propustite. Glavnu glumačku ekipu čine Dekster Flečer (Dexter Fletcher), Džejson Fleming (Jason Flemyng), Nik Moran (Nick Moran) i Džejson Stejtam (Jason Statham). Kao takav ovaj film zaslužuje visoko mesto na rang listi najboljih filmskih ostvarenja ikada.


Mia Karamujić je elementarna nepogoda, ali i must have svačijeg života. Voli jak stisak ruke, Daft Punk i Pariz. Ne voli roze boju, nosi fine bele čarape i živi za fajt!

Editors choice