10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Kako da svoj stajling učiniš #streetstyle urbanim uz pomoć samo jednog komada!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16 kategorija!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

“Homework”, Daft Punk

Daft Punk je kult house muzike. Njihov veliki hit koji datira iz davne 1997. godine “Around the World” čak i danas pravi je delikates u mnogim DJ setovima. Nakon toliko godina klabere obuzima neopisiva sreća kada čuju početni takt pesme ovog francuskog sastava i to je ono što ih čini posebnim. Savršen dan počinje uz buđenje sa ovom, uvek svežom pesmom sa brilijantnog albuma “Homework”.

“Mali Princ”, Antoan de Sent-Egziperi (Antoine de Saint-Exupéry)

Bajka za odrasle i decu koja će vas pri svakom sledećem čitanju uvek naučiti nečemu novom 3 u 1: Mali princ, Daft Punk i Dve čađave dvocevke

Bajka za odrasle i decu koja će vas pri svakom sledećem čitanju uvek naučiti nečem novom

Knjiga koja na specifičan i nežan način opisuje šta su prijateljstvo, ljubav, usamljenost i život uopšte… Posle svakog čitanja budi drugačije emocije i “udari šamar” odraslima. Kao mali je ne razumeš, a kada je pročitaš kao veliki poželiš da si opet mali. Preporuka je pročitati je jednom godišnje, pa razmisliti kako su određene priče na vas uticale ranije, a šta sada osećate kada ih pročitate. Ovo je knjiga koja će vas naterati da vidite lepotu u svakom trenutku, da posmatrate svet iskrenim očima deteta i da uvidite da su velike stvari u životu zapravo jednostavne.

“Dve čađave dvocevke” (Lock, Stock and Two Smoking Barrels)

Film čije ćete fore ponavljati u nedogled dok će se ženska publika topiti na britanski akcenat 3 u 1: Mali princ, Daft Punk i Dve čađave dvocevke

Film čije će fore muškarci ponavljati u nedogled, dok će se ženska publika topiti uz britanski akcenat

Britanski film reditelja Gaja Ričija (Guy Ritchie). U filmu je opisana situacija gde jedan od četiri najbolja prijatelja seda da igra poker sa renomiranim pokerašem i kriminalcem, novcem koji su zajednički skupili. Uprkos činjenici da je izvanredan igrač gubi, jer biva prevaren. Ima rok nedelju dana da donese 100,000 funti i otplati svoj dug kriminalcu, a za svaki dan kašnjenja biće mu odsečen po jedan prst, kada zafali prstiju ubiće ga. Ako volite akciju začinjenu nepredvidivošću, preokretima, krimi planovima, britanskim humorom i sjajnom muzikom za koju su se pobrinuli Džon Mafi (John Muphy) i Dejvid Hjuz (David A. Hughes), ovo ne biste smeli da propustite. Glavnu glumačku ekipu čine Dekster Flečer (Dexter Fletcher), Džejson Fleming (Jason Flemyng), Nik Moran (Nick Moran) i Džejson Stejtam (Jason Statham). Kao takav ovaj film zaslužuje visoko mesto na rang listi najboljih filmskih ostvarenja ikada.


Mia Karamujić je elementarna nepogoda, ali i must have svačijeg života. Voli jak stisak ruke, Daft Punk i Pariz. Ne voli roze boju, nosi fine bele čarape i živi za fajt!

Editors choice