“Tajna” (The Secret)

Ukoliko verujete da se sve oko nas dešava sa razlogom, kao i da na svoje misli i želje možete da utičete jedinstvenim zakonom privlačenja, ovaj film će zasigurno dodirnuti vaša srca i umove.

The Secret 3 u 1: Otkrijte svoje tajne i snove

Da li verujete u zakon privlačenja?

Teorija sreće i uspeha objašnjena je u dokumentarnom filmu “Tajna”, koji počinje autobiografskim, dramatičnim uvodom. Svakako ima veoma jaku pokretačku i motivacionu snagu, stoga vam toplo preporučujemo da ga pogledate.

“Galeb Džonatan Livingston”, Ričard Bah (Richard Bach)

Priča o hrabrom galebu Džonatanu, koji je odlučio da se suprotstavi zakonima življenja po pravilima, odnosno pukog preživljavanja. Ovaj neverovatni galeb žudi da se izdvoji od ostalih u jatu, jer ima drugačije ambicije i poglede na život. Predivna knjiga o genijalnosti i upornosti, napisana je u prenesenom značenju i definitivno će ostaviti snažan utisak na vas!

Jonathan Livingston Seagull by Ashwings 3 u 1: Otkrijte svoje tajne i snove

Džonatanova poenta života jeste živeti slobodno i po svojoj volji

“Vridilo je”, Oliver Dragojević

Predivna ljubav koju priča svih 10 pesama ovog neverovatnog albuma, snimljenog 2005. godine, prošarana je skladnim i harmoničnim zvukom. U svojoj dugoj i uspešnoj karijeri, Oliver je slavio istinsku ljubav kroz svoje prelepe pesme, ali ipak, ovaj umetnik kaže da mu je ovo najdraži studijski album. Verujemo mu jer je, iako veran ljubavnoj tematici, stvorio nešto novo i lepo. Uživajte u romantičnim trenucima sa voljenom osobom uz predivne pesme.


Marina Luković je diplomirana novinarka koja za sebe kaže da je jedno bedno piskaralo i dosada koja svuda voli da gura nos. Obožava putovanja, čokoladu, Mini Maus, svoje prijatelje i smeh do suza. Veliki je optimista a paničar po potrebi. Uvek je spremna da pomogne drugima. Ne podnosi ljudsku glupost, licemerje i primitivizam. Životni moto joj je Carpe Diem, a vodi se i onim “Dream Big or Go Home!”

Comments