5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta!

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

“Joyful” Ajo (Ayo)

Kada govori o svojoj muzici, simpatična nemačka kantautorka Ajo uvek ističe da nikada nije imala pravi dom i da se to oseća u njenom izvođenju. Ipak, česte selidbe – u ranom detinjstvu a i kasnije – ne doživljava kao nešto negativno. Štaviše, kaže da ju je nomadski stil života naučio šta znači biti u potpunosti slobodan.

Sa gitarom u ruci, vešto se igra soul i rege ritmovima, koji se možda najviše provlače u pesmama “Only You” i “Help Is Coming” sa njenog prvog albuma “Joyful” iz 2006. godine. Dve godine kasnije snimila je i drugi album, “Gravity At Last”, koji je samo u Francuskoj prodat u 145 miliona primeraka, da bi prošle godine obožavatelje obradovala najpre singlom “I’m gonna dance”, a zatim i novim albumom “Billi-Eve”.

“Devojka na mostu” (La fille sur le pont)

film slika 3 u 1: Radosti, čudne ljubavi i spletke

Ovo je film o čudnom i kompleksnom odnosu

Radnja ovog izvanrednog francuskog filmskog ostvarenja iz 1999. godine, govori o odnosu depresivne mlade devojke i profesionalog bacača noževa. Umorna od niza životnih neuspeha, Adel odlučuje da skoči sa mosta i tako okonča svoj naizgled bezvredan život. Spasava je Gabor koji joj nudi posao dobrovoljne ljudske mete. Pošto je ionako planirala da umre, ona pristaje na ovaj neobičan izazov.

Zahvaljujući pre svega maestralnoj glumi Vanese Paradi (Vanessa Paradis) i Danijela Oteja (Daniel Auteuil), koji su na pravi način dočarali borbu sa nimalo bezazlenim unutrašnjim konfliktima, fim “Devojka na mostu” zaista podstiče najrazličitije emocije.

“Spletkarenje sa sopstvenom dušom”, Marija Jovanović

Prvi roman domaće književnice Marije Jovanović bez dileme ubraja se u štiva koja nas nagone da im se iznova vraćamo u različitim periodima života. Priča prati odrastanje glavne junakinje Marine, koja na letovanju u Grčkoj doživljava onu retku, pravu ljubav u trenutku kada za nju možda i nije bila spremna. Psihološka borba, surova igra sudbine i čiste emocije na papiru – pokreću na razmišljanje o strahovima i ograničenjima koje smo sami sebi nametnuli.


Vanja Rajić Komplikovana i neodlučna, i dalje bezuspešno pokušava da smanji dimenzije svojih ogromnih očekivanja. Uvek traži, često pronađe, brzo se zasiti. Jede sir i čokoladu, nema običaj da se moli, a najviše voli da bude budna dok ceo svet spava.

Editors choice