Hot topics

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Sunčane destinacije koje moraš da posetiš u 2020.

Gejtkiping – čuvanje položaja moću u partnerskim odnosima

“Ceremonials”, Florence + The Machine

Da se ne lažemo slušam ja ovih dana i Rijanin (Rihanna) novi album na kom svaka pesma sadrži po pet rečenica koje se ponavljaju do iznemoglosti. Ipak, od trenutka kada sam čuo izvođenje pesme “Shake It Out” u britanskom “X Factoru” pomislio sam: “E ovo je umetnost”. Novi album britanske grupe Florence + The Machine pod nazivom “Ceremonials” može se na prvo slušanje učiniti dosadnim, ali magija počinje kada se zadubite u slušanje i otkrijete koliku dubinu ima svaka melodija i svaki tekst dvanaest pesama koje se nalaze na ovom albumu. Posebnu draž svakoj numeri daje besprekoran glas pevačice Florens Velč (Florence Welch). Ovaj album je dostojan naslednik fenomenalnog albuma “Lungs” koji je lansirao ovu grupu na vrhove top lista širom sveta.

“Tri metra iznad neba” (Tres metros sobre el cielo)

Da me je neko pitao da preporučim film pre dve nedelje verovatno bi to bilo nešto potpuno drugačije. Ipak, sada i po cenu da me neko optuži da sam mlakonja koji voli ženske filmove, moram da pohvalim film “Tri metra iznad neba” (Tres metros sobre el cielo). Ok, nije za Oskara, ali je nekako uzbudljiv i u više trenutaka dok ga gledate jednostavno vam je lepo. Odlična fotografija, sjajna produkcija i vrlo ubedljivi glumci čine ovaj španski film neizostavnim ostvarenjem za trenutke kada želite da “pustite mozak na pašu” i opustite se uz kokice na sat i po vremena. Ovaj film možete pogledati i preko YouTubea i to sa srpskim prevodom. Ako vas iznenadi kraj, ne brinite, u junu ove godine se očekuje nastavak.

Džefri Gitomer “Mala crvena knjiga prodaje”

Iako je jedna od mojih novogodišnjih odluka da ove godine pročitam više knjiga koje se ne tiču marketinga, prodaje i biznisa uopšte, ovaj put bih vam skrenuo pažnju na “Malu crvenu knjigu prodaje”. Da, knjiga ima crvene korice i neće vam pomoći samo da prodate neki proizvod nego će vas naučiti i kako da “prodate” sebe. Svakodnevno sebe predstavljamo od momenta kada izađemo iz naše kuće. Bilo da je u pitanju način da pronađete uticajne ljude koji mogu da vam pomognu u karijeri ili kakvu vizit kartu treba da imate, u ovoj maloj knjizi ćete pronaći mnoštvo odgovora i korisnih ideja.  Sjajni Džefri Gitomer (Jeffrey Gitomer) naučiće vas čak i kako sami sebe da “šutnete u guzicu”.

Foto 1 3 u 1: Tri metra iznad zemlje uz knjigu o prodaji i Florence + The Machine

U knjizi obratite pažnju na crvene zalogaje i crvene savete


Milan Maglov je marketing menadžer koji ne dozvoljava da mu životom zavlada svakodnevna rutina, te se trudi da sitnicama razbije monotoniju i širi pozitivnu energiju oko sebe. Voli svoje prijatelje, voli da putuje, sve bi da proba, i u duši je još uvek dete. Svakodnevno uredjuje stranicu “Dnevna doza kreativnosti”. Omiljeni citat: “Be the change you wish to see in the world!

Editors choice