U prethodnom članku pozabavili smo se sa deset stvari koje muškarci ne shvataju kod žena. Ovde navodimo još deset. Uživajte!

11. Čestitke

Došlo je vreme mejlova i sms-ova, ali žene su i dalje opsednute čestitkama. A muškarci ne mogu da razumeju zašto. Čestitka treba da bude napravljena ili kupljenja za rođendane, godišnjice i sve ostale proslave.

12. Čišćenje i uređivanje

Za većinu žena čišćenje i uređivanje stvari po pravilnom rasporedu je više hobi nego navika. One ne mogu da stanu dok sve majice nisu poredane od najsvetlije do najtamnije.

13. Posuđe i pribor za jelo

Žene ovo obožavaju. Kuhinja je dobro snabdevena viljuškama za voće, kašičicama za dezert, činijama za salatu, dok jelo služi na malenim tanjirima… Dok čovek ukapira koje jelo jesti kojom vrstom viljuške, izgubi apetit.

14. Menjanje odeće

Obožavaju da menjaju odeću. Ako je moguće, ujutru, popodne i uveče bi oblačile različite stvari. Međutim, budžetska i prostorna ograničenja im ugrožavaju ovu naviku.

menjanje garderobe 30 navika žena koje muškarci ne shvataju (2. deo)

Dokle god ima odeće, srećna je

15. Da znači ne, ne znači da

Svi muškarci bi se složili da ne mogu da shvate ovu žensku naviku. Zašto žene moraju da kažu ne kad misle da, i obrnuto? Možda su jednostavno genetski predodređene da budu ovakve, možda ne.

Comments