Možda niste znali, ali žene mogu da podnesu vašu nežnu stranu. Kada je u pitanju ličnost, možete biti nežni kao svila, ali kada je krevet u pitanju – vaš alat mora biti čvrst. O tome nema diskusije. Pred vama je lista stvari koje ne bi trebalo da radite kada Njegovo veličanstvo očvrsne.

Pročitajte prvih 11 grešaka koje muškarci najčešće prave u krevetu.

1. Nemojte je pritiskati na orgazam

Ona voli da bude zadovoljena i da doživi orgazam, ali ne želi da je požurujete. Ako joj budete dosađivali pitanjima tipa: “Jesi li blizu?” ili “Jesi li svršila” – time ćete joj samo odmoći.

 2. Nemojte je zaboraviti

Poneki muškarci zaborave pravilo – dame imaju prednost. Oprostiće nam bilo gde, samo ne u krevetu. Ne traže ništa specijalno, osim da budemo prirodni, a ne da se ponašamo kao konji na hipodromu.

3. Ne pokušavajte da je impresionirate svojom seksualnom veštinom

Ako maratonski seks ima za cilj samo da impresionira nju ili ako želite da čujete kako ste seks-bog, to nije seksi. Ako vam seks služi za povećanje samopouzdanja – bolje bi bilo da pređete na neki sport.

4. Nemojte se previše truditi da budete “gazda”

Ako ne igrate neku od “igrica” u kojoj oboje uživate – nemojte naređivati.

1Slikka 33 greške koje muškarci prave tokom seksa (1. deo)

Ugodite joj

5. Nemojte obrijati baš sve

Ako ste prirodno dlakavi, nemojte trčati pred rudu i povoditi se najnovijim trendovima. Nema potrebe da obrijete testise. I muškarci i žene su pre bili dlakavi tamo dole. Brazilska depilacija je samo nova moda. Oralni seks postoji mnogo pre toga.

6. Nemojte ni biti skroz dlakavi

Neke devojke vole kad ste obrijani, ukusi su različiti. Nemojte misliti da je to modna obaveza. Ako želite da izgledate onako kako ona želi, onda opušteno prodiskutujte o sličnim temama. Ako vam je neprijatno dok pričate o seksu, kako će vam biti tokom seksa?

7. Strah

Nije seksi ako ste uplašeni da probate nešto novo i ako ste zabrinuti oko svakog svog poteza. Pređite preko svog stida i setite se – uštogljeno nije seksi. Budite samouvereni i opušteni.

8. Briga o tome kako ste prošli

Briga samo odmaže performansu. Ako imate probleme – popravite ih. Ako vas on izda, nemojte biti strogi prema sebi. Ako čak ni njena pomoć nije dovoljna, potražite pomoć od profesionalca. (Mislim na doktore, naravno.) Nerviranje oko toga neće vam pomoći.

9. Nemojte pokušavati da oživite scene iz filmova

Filmski seks ume biti veoma dobar. Može se desiti uza zid, sa delimičnom odećom. Stepenice izgledaju mekano kao jastuci. Nikakve modrice ne ostaju. U stvarnom životu, ipak, retko kada će vam se desiti da je strast važnija od udobnosti.

10. Ne preskačite predigru

Postoje trenuci kada možete odmah da pređete na stvar, ali predigre su lepe, ako ih takvim učinite. Ako se ponašate kao da samo želite da stignete do cilja, onda sve to nema poente. Ako niste sigurni da oboje gorite od želje, pritiskanje nje uza zid neće biti baš kao scena iz filma koje se sećate. Ne treba da razbijate zidove da bi načinili strast.

2slikaa 33 greške koje muškarci prave tokom seksa (1. deo)

Maratonski seks nije seksi

11. Ne preskačite ni maženje posle

Predigra je važna, a ono posle još važnije. Ne mora trajati dugo, treba samo da je prikladno. Za neke žene je to jednostavno lepa reč i poljubac.

Ostanite uz nas i pročitajte o ostalim greškama!


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments