Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Air Max revolucija uz the Spot

4 razloga zašto treba da prekinete sa momkom u kome nema strasti

4 razloga zašto treba da prekinete sa momkom u kome nema strasti

1/2

On je možda baš fini dečko. Pristojan, uredan, organizovan, umeren, ne pravi nikakve ispade, vredno radi, bavi se sportom i još ima i neka kulturna interesovanja koja su vam zajednička. Nije glup, daleko od toga, ali smisao za humor vam se nekako ne podudara (zapravo mislite da on baš i nema smisla za humor).

Ni seks vam nije loš, daleko od toga, ali nekako se ne gubite u njegovom zagrljaju (zapravo mislite da je mlak ljubavnik). O, pa to su već dva fundamentalna razloga da pobegnete vrišteći, ali ponudiću vam još neke:

Stalno morate da mu objašnjavate svoje ponašanje

Među vama nema onog spontanog prepoznavanja, zbog koga nečije postupke prihvatate i ako ih ne razumete. Naravno, vi nemate njega zbog čega da prozivate, on je sav po propisu. Ali, vi ste se sinoć preglasno smejali u društvu, neumesno se šalili, šokirali ste svojim stavovima njegove prijatelje, a čini mu se i da ste flertovali sa njima.

Šta vam znači to vamp ponašanje? A vi zinete pred ovim prozivanjem, jer ste samo bili opušteni i veseli i zadovoljni što su vam se njegovi prijatelji dopali. I sigurni ste da ste ih očarali i da bi on trebalo da bude ponosan na vas. A umesto toga, on traži objašnjenja, jer pokušava da vas razume, a vi pokušavate da se posvađate, jer nema načina da vas razume, ako vas ne prihvata takvu kakva ste.

ludaca 4 razloga zašto treba da prekinete sa momkom u kome nema strasti

Pored njega se osećate kao ludača

Osećate se kao na kauču činovnika sklonog klasifikovanju, koji je greškom postao osrednji psihijatar i koji vam je već postavio dijagnozu – samo čeka da ispunite dovoljan broj poseta, pa da vam prepiše trankvilajzere. Jer ste hiperaktivni, nerealni, preplavljujući, ne ponašate se dovoljno pristojno i gde god da se pojavite skrećete pažnju.

Da, atraktivni ste i zanimljivi, ali to je zato što ste ludi. Iako ga je vaša strastvenost i nekonvencionalnost privukla, on želi da vam podreže krila i od vas napravi normalnu osobu. A možda i vi želite to isto, samo obrnuto – da ga razdrmate i probudite u njemu dete prirode. E, to jeste ludo. Batalite ćorava posla.

Editors choice