Te važnije stvari ne možete slikati i okačiti na Instagram, ali one nisu uteha za devojke koje nemaju šta da pokažu, nego su prosto važnije. Važnije od utiska koje ostavlja vaša pojava, važnije od toga da li ste dovoljno zgodne i da li možete da se takmičite sa svim onim perfektnim lepoticama, koje žive za selfi. Super je ako super izgledate, ali je važnije da se dobro osećate u svom telu i da slika koju odajete odslikava ono od čega se sastojite – iznutra.

Važno je da vaš imidž odgovara vašoj ličnosti

Ako ste zrela žena, koja nosi bebi plavo i roze, kači mašnice, leptiriće i cvetiće, nosi Ciciban cipelice i fura retro Sara Kej stil, to govori o detetu u vama, svakako. A ako takav imidž zaista odgovara onome čime zračite, niko neće misliti da ste smešni i staromodni. Kao što veoma putena žena ne može da sputa svoju seksualnost strogim oblačenjem – znate onaj tip, na kome bi i mantija delovala perverzno – tako ni vi ne treba da pokušavate da se maskirate i prikrijete, već da se izrazite kroz imidž.

Tracara 4 stvari VAŽNIJIH od toga šta će neko misliti o vašem izgledu

Koliko se dobro osećate u svom telu

To je svakako važnije od toga da li imate višak kilograma, ili ste suviše mršavi, koliko oblina imate i da li ste sportski tip, niski ili visoki, širi ili uži na mestima za koja nametnuti standardi propisuju širinu. Ako se vi osećate u svom telu kao u omiljenoj fotelji, udobno, opušteno, prijatno, komforno – sve što standardi nameću pada u vodu. Ženstvenost i seksualnost ne zavise od veličine, gabarita, građe, kostiju i kvaliteta kože, nego samo od toga koliko dobro poznajete sebe i da li to što poznajete prihvatate i volite. Ljubav prema sebi najbolji je imidž koji uopšte bilo ko može da postigne, a ne može se reći da je najčešća slika koju ljudi emituju o sebi. Zaista, čak i upadljivo lepe i zgodne žene često uopšte nisu zadovoljne sobom i uskraćuju sebi onu ljubav i prihvatanje, koje od žene koja nije ni upola tako upadljiva, čine neodoljivu osobu.

Slag 4 stvari VAŽNIJIH od toga šta će neko misliti o vašem izgledu
Comments