Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

1/3

Pedeset nijansi opsesija ne prestaje! Kada je reč o prvom delu triologije, “50 nijansi siva”, nakon gledanja filma, ili si bila zaintrigirana ili razočarana ili “meh”, ništa posebno. Retko ko je zaista bio oduševljen filmom, ali daleko od toga da nije bilo onih kojima se u svakom slučaju svideo. Ono, nije loš. Da, očekivale smo više (možda glumca koji više odgovara liku Kristijana Greja?) ali nakon tog početničkog razočaranja, na kraju smo nekako počele da volimo celu priču. Pa nije ni Džejmi Dornan tako loš. Ili nas je samo već pomenuta opsesija preklopila poput talasa.

Bilo kako bilo, prebolele smo prvi deo i sa mnogo očekivanja (ponovo) pogledale drugi deo, “50 nijani mračnije”. Iii – mišljenja su ponovo podeljena. Baš kao i prvi put. Ako ne veruješ subjektivnim utiscima, evo stručnih – neki filmski kritičari su rekl da je film dosadan, neki da je dobar (tehnički) koliko je sama priča loša, nekima je pak dovoljno seksi i uzbudljiv i onako, opuštajući. Ali da fali hemije između Dakote i Džejmija – pa fali! Ali, šta ćeš sad, to je što je.

Zato, zaista jedva čekamo da vidimo šta će se to desiti u trećem, poslednjem nastavku “50 nijansi oslobođeni” i da li će makar ovaj film “izvući” stvar. A dok čekamo, evo nekoliko pretpostavki – pet ključnih situacija koje možemo da očekujemo u poslednjem delu ove erotske triologije.

50 nijansi 2 5 ključnih situacija koje možemo da očekujemo u 50 nijansi oslobođeni

Editors choice