Hot topics

Brze ideje kako da unaprediš svoj zimski stajling

#beautyresolutions: ClearLift & NIR savršena Derma Viva kombinacija za najbolju godinu za tebe i tvoju kožu!

#beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni – ali i nakon nje!

Savršena vina za savršen ulazak u 2020!

#beautygoals za 2020: Hidrirana i negovana koža i kako je najzad učiniti takvom

Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

8 znakova da te tvoja maca voli + kako da joj uzvratiš

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

1/3

Pedeset nijansi opsesija ne prestaje! Kada je reč o prvom delu triologije, “50 nijansi siva”, nakon gledanja filma, ili si bila zaintrigirana ili razočarana ili “meh”, ništa posebno. Retko ko je zaista bio oduševljen filmom, ali daleko od toga da nije bilo onih kojima se u svakom slučaju svideo. Ono, nije loš. Da, očekivale smo više (možda glumca koji više odgovara liku Kristijana Greja?) ali nakon tog početničkog razočaranja, na kraju smo nekako počele da volimo celu priču. Pa nije ni Džejmi Dornan tako loš. Ili nas je samo već pomenuta opsesija preklopila poput talasa.

Bilo kako bilo, prebolele smo prvi deo i sa mnogo očekivanja (ponovo) pogledale drugi deo, “50 nijani mračnije”. Iii – mišljenja su ponovo podeljena. Baš kao i prvi put. Ako ne veruješ subjektivnim utiscima, evo stručnih – neki filmski kritičari su rekl da je film dosadan, neki da je dobar (tehnički) koliko je sama priča loša, nekima je pak dovoljno seksi i uzbudljiv i onako, opuštajući. Ali da fali hemije između Dakote i Džejmija – pa fali! Ali, šta ćeš sad, to je što je.

Zato, zaista jedva čekamo da vidimo šta će se to desiti u trećem, poslednjem nastavku “50 nijansi oslobođeni” i da li će makar ovaj film “izvući” stvar. A dok čekamo, evo nekoliko pretpostavki – pet ključnih situacija koje možemo da očekujemo u poslednjem delu ove erotske triologije.

50 nijansi 2 5 ključnih situacija koje možemo da očekujemo u 50 nijansi oslobođeni

Editors choice