Boja je bitna!

Nemoj po svaku cenu nositi ljubičastu ili plavu haljinu, ako recimo voliš baš tu boju, a ona se ne slaže uz tvoj ten. Ovde je jako bitno da utvrdiš svoje podtonove kože – da li su hladni ili topli – i prema tome izabereš boju haljine.

Devojkama sa hladnim tonovima lepo pristaju pink nijanse – svetlije i tamnije, zatim plave, sive, boja lavande, teget i jarko žute.

One sa toplim tonovima kože neka biraju haljinu u boji meda ili karamele, koralnih tonova, maslinasto zelene nijanse, narandžasta je takođe prihvatljiva, kao i bež. Ukoliko su tvoji podtonovi neutralni, pristajaće ti i bela, crna, crvena ili zelena boja žada.

Razmišljaj “dalje” od haljine

Usudićemo se da predložimo nešto – zašto baš mora da bude haljina?! Devojke koje vole da budu jedinstvene i da krše “pravila” znaju da recimo kombinezon može izgledati apsolutno fantastično!

O8H4276 Edit 2 1 5 saveta kako da izabereš savršenu haljinu za proslavu mature + Giveaway

Naš favorit je ovaj P….S…. fashion elegantni model.

Izaberi haljinu prema svom obliku tela

Možda i najvažniji savet! Nažalost, ne možemo sve nositi baš svaki model haljine. Nepravda znamo. Ipak, to ne znači da svaka devojka ne može izgledati odlično i prelepo! Evo par kratkih saveta:

Ukoliko imaš figuru peščanog sata, biraj modele koji naglašavaju tvoj struk i ističu zanosnu figuru. Takođe, dobro će ti pristajati haljine bez rukava ili one sa V-izrezom. Devojkama koje imaju figuru u obliku trougla – uža ramena, a širi kukovi – dobro pristaju haljine A-kroja, a dobro će izgledati kako u dugim, tako i u kratkim modelima. Nas je oduševio ovaj romantično ženstveni P….S…. fashion model

IMG 5769 Edit 2 5 saveta kako da izabereš savršenu haljinu za proslavu mature + Giveaway

Devojke koje imaju telo u obliku jabuke dakle okruglu siluetu – mogu da se obuku poput princeza. Njima će lepo pristajati duge haljine, sa širokim, skoro balskim suknjama, kao i asimetrični modeli. Na siluetama obrnutog trougla odlično će izgledati kratke haljine. Takođe, možete nositi i haljine sa takozvanim peplum ukrasima na struku!

Devojke koje imaju figuru u obliku pravougaonika su obično visoke, te mogu nositi duge haljine koje prate liniju tela. Međutim, neka biraju haljine sa dubokim izrezima i otvorenih ramena kako bi dobile na ženstvenosti.

A za kraj ono najbolje! Sve haljine iz ovog teksta možeš i da osvojiš!

U saradnji sa P…. S…. fashion organizujemo Facebook Giveaway, a sve što je potrebno da uradiš je da:

  1. Zapratiš Facebook stranicu Wannabe Magazine;
  2. Zapratiš Facebook stranicu P…. S…. fashion;
  3. Zapratiš Instagram stranicu P…. S…. fashion;
  4. U komentaru ispod pinovanog post-a na našoj Facebook stranici, taguješ tri prijateljice kako bi one učestvovale u Giveaway-u;
  5. Na svom Facebook profilu javno podeliš fotografiju modela koji želiš da osvojiš.

Giveaway traje od 15.5. do 22.5. i važi za teritoriju Republike Srbije. Dobitnice se biraju putem random.org i biće proglašene 23.5. na Facebook stranici Wannabe Magazine-a! 

Elena Erdeljanović

Comments