Kada gradimo svoj dnevni autfit, modni dodaci često umeju da budu preskočeni ili zaboravljeni. Pogotovo je to slučaj kada nas preplavi ogroman broj novih trendova koji se pojavljuje na društvenim mrežama kao što su TikTok i Instagram. Dizajneri su na modnim pistama predstavili veliki broj modnih dodataka koji će biti trendi ove jeseni, pa smo iz tog razloga odlučili da vam predstavimo listu dodataka koji će biti, kako bismo vam skratili muke u izgradnji autfta.

Futurističke naočare

Čini se kao da su futurističke naočare počele da se vraćaju u modu ove godine, tako da dobro razmislite o uključivanju jednog para u vašu estetiku. Ovakav par naočari iz 22. veka će vam podići autfit na potpuno novi nivo. Veliki brendovi kao što su Givenchy, Balenciaga i Bottega Veneta su već uveliko počeli da izbacuju ovakve naočare, a sigurni smo da ćemo ih već ubrzo videti i kod nešto pristupačnijih brendova.

Kravate

Ove sezone autfiti odišu i preppy vajbom, tako da su kravate ponovo postale in. Dizajneri kao što su Louis Vuitton, Ralph Lauren, KARA i drugi su takođe počeli da izbacuju ove modne dodatke, a sigurni smo da već imate neku kod kuće koju možete ukombinovati sa vašim autfitom.

Pročitajte i ovo: Upcycle trend će obeležiti 2022. godinu, a ovo je sve što ste želeli da znate o njemu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sportmax (@sportmax)

Rukavice

Sigurni smo da svi barem u nekom trenutku imaju opsesiju sa rukavicama, bilo onim dugačkim “operskim”, ili običnim. Ovaj retro dodir daje svakoj kombinaciji opojnu dozu glamura i jedan je od najvećih trendova ove godine. Uparite rukavice sa svojom omiljenom haljinom ili izaberite klasični kožni par za gala izgled.

Rese, froncle i sve što visi

Bilo da su minđuše, ogrlice ili kaiševirese su se svuda pojavile ove sezone. Dizajneri poput Prade, YSL i drugih rado predstavljaju minđuše sa kristalima i resama, a sigurni smo da će se i vama dopasti. Dodajte ovaj interesantni komad svojim autfitima za izlazak i uživajte celu noć.

Narukvice

Narukvice su se vratile, mada je pitanje da li su nekada bile out. Možda je bolje da kažemo da su se vratile velike i nagomilane narukvice. Saint Laurent stvorio je upečatljiv trend sa debelim hrpama narukvica koje su uparene sa jednostavnom crnom haljinom. Deluje kao da velike narukvice možete upariti sa bilo čim, pa tako možete napraviti autfit inspirisan osamdesetim, ili da se odlučite za nešto jednostavnije.

View this post on Instagram

 

A post shared by SAINT LAURENT (@ysl)

Znamo da praćenje trendova ume da bude veoma zamoran posao, pogotovo kada toliko brzo prolaze kroz društvene mreže i modne piste. Nadamo se da smo vas ovom listom inspirisali u potražnji novih komada koji se mogu naći u vašem ormaru.

Ako vam se ovo dopalo, pročitajte i: Cirkoni na licu i u kosi su ponovo u trendu

Naslovna fotografija: instagram.com/pegasuofficial/

Nenad Grubanoski

Comments