Ok, prošli smo prethodna tri članka uputstava… i, mislite li da ste naučile dobar deo stvari? Ako je odgovor potvrdan, onda ste spremne da čujete još ponešto!

26. Stavite mu povez preko očiju

Muškarci su možda vizuelni, ali ništa nije bolje od mašte.

Stavite mu povez tako da vas ne vidi. Ovo je dobro ako ste previše fokusirane na tehniku, moći ćete da se opustite i da se fokusirate na njegov užitak, a da ne brinete kako sve to izgleda.

Dobra stvar je da će se on osloniti na svoja druga čula, ne samo vid, a ovo može proizvesti mnogo jači utisak pošto on ne vidi kada pravite predah, pomerate kosu ili skidate dlake sa jezika, ili ponekad pravite one čudne grimase.

50 saveta za savršen oralni seks 50 saveta za savršen oralni seks (4. deo)

 27. Stavite sebi povez

Iako je uzajamni pogled veoma važan tokom oralnog seksa, ipak, ono što je važnije jeste da se oslonite na što manje čula.

Stavite povez preko očiju i videćete kako ćete promeniti svoju tehniku.

Bićete mnogo veštije.

Potpuno mu se predajte, dopustite mu da vas nežno potčini ili možda malo grublje – ako znate duboko grlo.

Muškarci vole kada se osećaju nadmoćnim u krevetu i što se više potčinjavate njegovoj moći to će biti veći podstrek za njegov ego i osećaj posedovanja. Prepustite se i predajte mu se.

Kada imate povez nećete moći ništa da vidite, pa ćete morati da se oslonite na čula dodira, mirisa, ukusa, zvuka njegovih uzdisaja, umesto da ga posmatrate i analizirate njegove izraze lica.

Comments