Sve vi koje ste pratile prethodne članke, do sada znate da ih je bilo četiri i da smo podrobno opisali situacije i dali primere kako šta da radite. Ovim člankom završavamo krug. Nakon ovoga, završile ste obuku. Uživajte!

37. Promenite mesto

Isto vreme, isto mesto, isti način – čak iako ste sjajne u oralnom seksu, u nekom trenutku će previše ovoga da škodi, postaće dosadno.

Osvežite oralni seks tako što ćete promeniti par stvari, u tehnici, lokaciji ili atmosferi u kojoj mu pružate ovo zadovoljstvo.

Napustite spavaću sobu, promenite scenario… ponekad je i druga soba savršeno rešenje. Budite vragolaste i maštovite.

 38. Isplazite jezik

Vaš jezik je oružje razarajuće snage. Brzo, strasno, oštro. Neka ga on vidi, recite: “Aaaah”, dok širom otvarate usta kako bi on znao šta može da očekuje.

39. Radite to postepeno          

Setite da niste u žurbi, ne postoji odgovor na pitanje: “Koliko dugo treba da traje oralni seks?”. On traje i ne mora da ima svoj cilj, to je najsigurniji put koji će vam dati rezultate.

Bilo kako bilo, kada primetite da se bliži njegov orgazam, osetićete kako mu se ukrućuju testisi, njegov puls se ubrzava i počeće da pravi “oh-moj-Bože” izraz lica koji vam je već poznat… a tada… usporite tempo umesto da ubrzate.

Ponovo se igrajte, uzmite njegov penis polako, masirajte ga lagano i budite nevaljale. Vi kontrolišete njegov orgazam.

1slika2 50 saveta za savršen oralni seks (5. deo)

Napravite seksi atmosferu

Postepeno radite na njegovom orgazmu, tako da ne svrši odmah nego ga “produžuje”. Zatim kada konačno svrši, kada mu vi dopustite da svrši, sledi veliko finale. Kao vulkanska erupcija.

Comments