5 korisnih saveta kako da ti menstruacija ne upropasti letovanje

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

6 malih strategija za prevazilaženje malih kriza identiteta

6 malih strategija za prevazilaženje malih kriza identiteta

1/2

Iako zvuči kao nešto za šta bi vam svaki neuropsihijatar prepisao neke pilule, kriza identiteta je normalna, razvojna pojava u raznim životnim razdobljima. Ako ste već do guše u depresiji, verovatno se nećete izvući bez pilula, ali ako samo osećate nemir i potrebu za promenom, stalno se preispitujete i osećate poriv da pronađete sebe u nekim novim iskustvima, onda su vam potrebne male strategije za male promene, koje će vam pružiti podršku u identifikovanju sebe na dubljem nivou i u široj perspektivi.

Ustanovite nove navike – ne treba vam ništa revolucionarnije od jutarnje gimnastike ili neuključivanja televizora čim uđete u kuću. Uvedite vreme za čaj, promenite mesto na kome najčešće sedite, a umesto radija pustite neku meditativnu muziku. Umesto da stalno budete onlajn, dok zapravo radite nešto drugo i isključite se i isključite ometanje. Umesto čitanja statusa i komentara na Facebook-u, uz jutarnju kafu, čitajte neku knjigu.

meditativna muzika 6 malih strategija za prevazilaženje malih kriza identiteta

Pronađite vreme za prirodu – ako vam je do sada izlet bio jedini model odlaska u prirodu, sat koji ćete provesti sami u nekom parku, šetnji pored reke ili bilo gde u prirodi, biće za vas otkriće. Šta radi neko ko ide sam u prirodu? Gleda, sluša, diše, miriše, sunča se, kisne, pušta da ga produva vetar i uživa u svemu tome. Može li se tako provesti čitav sat? O, može i čitav dan, samo kad otkrijete koliko je oslobađajuće.

Promenite frizuru – žene obično to prvo urade, kad imaju potrebu za promenom. I to je dobar instikt. Nanesite znake promene na sebe, spolja, jer ti znaci će pronaći svoje saglasje sa onim iznutra. Uvek ste se pitale kako bi vam stajala kratka kosa? Samo napred. Čak i ako budete razočarane, nov imidž će vam dobro činiti.

Editors choice