Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Air Max revolucija uz the Spot

6 malih strategija za prevazilaženje malih kriza identiteta

6 malih strategija za prevazilaženje malih kriza identiteta

1/2

Iako zvuči kao nešto za šta bi vam svaki neuropsihijatar prepisao neke pilule, kriza identiteta je normalna, razvojna pojava u raznim životnim razdobljima. Ako ste već do guše u depresiji, verovatno se nećete izvući bez pilula, ali ako samo osećate nemir i potrebu za promenom, stalno se preispitujete i osećate poriv da pronađete sebe u nekim novim iskustvima, onda su vam potrebne male strategije za male promene, koje će vam pružiti podršku u identifikovanju sebe na dubljem nivou i u široj perspektivi.

Ustanovite nove navike – ne treba vam ništa revolucionarnije od jutarnje gimnastike ili neuključivanja televizora čim uđete u kuću. Uvedite vreme za čaj, promenite mesto na kome najčešće sedite, a umesto radija pustite neku meditativnu muziku. Umesto da stalno budete onlajn, dok zapravo radite nešto drugo i isključite se i isključite ometanje. Umesto čitanja statusa i komentara na Facebook-u, uz jutarnju kafu, čitajte neku knjigu.

meditativna muzika 6 malih strategija za prevazilaženje malih kriza identiteta

Pronađite vreme za prirodu – ako vam je do sada izlet bio jedini model odlaska u prirodu, sat koji ćete provesti sami u nekom parku, šetnji pored reke ili bilo gde u prirodi, biće za vas otkriće. Šta radi neko ko ide sam u prirodu? Gleda, sluša, diše, miriše, sunča se, kisne, pušta da ga produva vetar i uživa u svemu tome. Može li se tako provesti čitav sat? O, može i čitav dan, samo kad otkrijete koliko je oslobađajuće.

Promenite frizuru – žene obično to prvo urade, kad imaju potrebu za promenom. I to je dobar instikt. Nanesite znake promene na sebe, spolja, jer ti znaci će pronaći svoje saglasje sa onim iznutra. Uvek ste se pitale kako bi vam stajala kratka kosa? Samo napred. Čak i ako budete razočarane, nov imidž će vam dobro činiti.

Editors choice