10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Kako da svoj stajling učiniš #streetstyle urbanim uz pomoć samo jednog komada!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16 kategorija!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

1/2

Iako zvuči kao nešto za šta bi vam svaki neuropsihijatar prepisao neke pilule, kriza identiteta je normalna, razvojna pojava u raznim životnim razdobljima. Ako ste već do guše u depresiji, verovatno se nećete izvući bez pilula, ali ako samo osećate nemir i potrebu za promenom, stalno se preispitujete i osećate poriv da pronađete sebe u nekim novim iskustvima, onda su vam potrebne male strategije za male promene, koje će vam pružiti podršku u identifikovanju sebe na dubljem nivou i u široj perspektivi.

Ustanovite nove navike – ne treba vam ništa revolucionarnije od jutarnje gimnastike ili neuključivanja televizora čim uđete u kuću. Uvedite vreme za čaj, promenite mesto na kome najčešće sedite, a umesto radija pustite neku meditativnu muziku. Umesto da stalno budete onlajn, dok zapravo radite nešto drugo i isključite se i isključite ometanje. Umesto čitanja statusa i komentara na Facebook-u, uz jutarnju kafu, čitajte neku knjigu.

meditativna muzika 6 malih strategija za prevazilaženje malih kriza identiteta

Pronađite vreme za prirodu – ako vam je do sada izlet bio jedini model odlaska u prirodu, sat koji ćete provesti sami u nekom parku, šetnji pored reke ili bilo gde u prirodi, biće za vas otkriće. Šta radi neko ko ide sam u prirodu? Gleda, sluša, diše, miriše, sunča se, kisne, pušta da ga produva vetar i uživa u svemu tome. Može li se tako provesti čitav sat? O, može i čitav dan, samo kad otkrijete koliko je oslobađajuće.

Promenite frizuru – žene obično to prvo urade, kad imaju potrebu za promenom. I to je dobar instikt. Nanesite znake promene na sebe, spolja, jer ti znaci će pronaći svoje saglasje sa onim iznutra. Uvek ste se pitale kako bi vam stajala kratka kosa? Samo napred. Čak i ako budete razočarane, nov imidž će vam dobro činiti.

Editors choice