Čitav život Khloe Kardashian već 10 godina odvija se pod budnim okom javnosti, a sve lepe i loše stvari delila je sa ogromnom publikom što nekada baš i nije najbolja stvar. Svesna slave svoje porodice i činjenice da zarađuju od svog rijaliti programa i deljenja svog žiota na društvenim mrežama, Khloe je odlučila da se na neko vreme udalji od svega i manje vremena provodi na društvenim mrežama, ali i da se što manje eksponira u medijima. Svoje slobodno vreme odlučila je da posveti ćerkici True, ali i negovanju svog mentalnog i fizičkog zdravlja. Ipak, korenite promene nisu se mogle desiti preko noći, ali pomoću više rituala uspela je da postepeno, u potpunosti, promeni svoj život. Ovo su navike koje su transformisale život Khloe Kardashian, a možda će biti ključne za preokret i u tvom životu.

Započnite dan zahvalnošću

Možda zvuči nerealno da osoba, čiji su posao društvene mreže i rijaliti programi, čim ustane ne proverava poruke na telefonu, ali to je jedna od navika koju je Khloe usvojila tokom godina. Svako jutro započinje izražavanjem zahvalnosti i molitvom, provodeći desetak minuta u potpunoj tišini pre nego što krene na trening i otpočne dan. Tvrdi da joj je to znatno pomoglo da postane svesnija sveta oko sebe, i da kroz dan ide smireno i pozitivno.

Pripremite se za uspeh

Kako bi lakše usvojila nove i zdrave navike, odlučila je da taj proces potpuno pojednostavi i da sve što je potrebno pripremi noć pre. Kada je želela da pije više vode, ostavljala je flaše u svojoj neposrednoj okolini, a vitamine je držala odmah iznad svog šporeta, jer je znala da će ih tako sigurno popiti za vreme doručka. Noć pre, uradite sve što je moguće da sebi olakšate donošenje dobrih odluka i pripremite se za uspeh.

Comments